Translate

вторник, 18 октомври 2022 г.

Връщаме стара техника и се грижим за природата с eMAG

Връщането на употребяван уред в един от трите шоурума на платформата носи ваучер за пазаруване до 50 лв. и грижа за природата

 

 

Стартира второто издание на кампанията на eMAG „Направи място за по-добро утре”.
Тя ще е активна в периода 17 октомври – 13 ноември 2022 г., следвайки вече добре познатите правила: всички желаещи да рециклират правилно старите си електроуреди, могат да ги занесат в един от трите шоурума на платформата за онлайн пазаруване в страната, да ги предадат и в замяна да вземат ваучери, с които получават отстъпка при закупуването на нов уред от платформата.

Инициативата е част от стремежа на онлайн ритейлъра за подпомагане опазването на околната среда, като събраните уреди ще бъдат предавани на специализирана организация за оползотворяване на електронно и електрическо оборудване. Кампанията се провежда за втори път в България – миналата година се включиха хиляди участници и в рамките й бяха събрани над 7,5 тона стари електроуреди.

Сега отново, с помощта на eMAG, ще можем не само да рециклираме правилно ненужната техника, но и да получим ваучери, които се приспадат от покупната цена на нови продукти. Няма изискване връщаните уредите да са били закупени от eMAG. Те може да са от различни категории – лаптопи /ваучер за 50 лв./, настолни компютри /ваучер за 50 лв./, монитори /ваучер за 30 лв./, таблети /ваучер за 20 лв./, малки домакински електроуреди /ваучер за 30 лв./, електроуреди от категорията „Лична грижа“ /ваучер за 20 лв./ и телевизори /ваучер на стойност 50 лв./. Все пак не всякакви електроуреди могат да бъдат върнати в шоурумите. Кампанията например не се отнася до едра бяла техника. Пълен списък с продуктите, включени в кампанията, може да се види тук.

До 13 ноември включително всички желаещи да участват в кампанията могат да го направят в един от трите шоурума на eMAG в страната – столичните Serdika Center /ниво 0/ и Paradise Center /ниво -1/, както и пловдивския Mall Plovdiv /ниво +1/. След като върнат старите си електроуреди, участниците веднага получават своите ваучери и могат да ги използват на място или по-късно, поръчвайки онлайн. От платформата за електронна търговия са подготвили и специален подарък за техните клиенти, показващи своята грижа за природата. Ваучерите са с период на валидност до 16.11.2022г. и се приспадат от покупната цена на нови продукти над 100 лв. Те важат само за покупка на продукти, предлагани от eMAG, от същата категория и вид като уреда, който е бил върнат.

С пълните правила на кампанията „Направи място за по-добро утре” може да се запознаете тук.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар