Translate

понеделник, 17 октомври 2022 г.

„Бягство“ вече е достъпен онлайн от всяка точка на света

 

 

След успешното си разпространение в кината в цялата страна, „БЯГСТВО“ вече може да бъде гледан и онлайн в платформата Neterra TV. След „Възвишение“ и „Голата истина за група Жигули“, третият пълнометражен филм на режисьора Виктор Божинов е достъпен за българи в страната и по целия свят, а актуалния сюжет продължава да се радва на широк интерес.
Бягство“ е моят трети филм в платформата Neterra TV. Благодаря за възможността и този филм да се срещне с публиката си от всяка гледна точка на света. Вълнуващо е“, сподели Виктор Божинов.
Историята във филма следва две групи млади хора, които влизат в конфронтация поради съществени различия помежду си. Едните са твърдо решени да върнат живота в изоставеното село, а другите управляват комуна за наркозависими. Сблъсъкът между тях предвещава и пълно унищожение.
В „Бягство“ участват Александър Кендеров, който прави дебюта си в игралното кино, Диана Димитрова, Христо Петков, Снежана Макавеева, Иван Савов, Беноа Марешал, Димитър Сулев и Венцислав Сариев.
 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар