Translate

неделя, 16 октомври 2022 г.

Топ премиери и Хелоуин маратон по bTV Cinema през октомври

 
 
На 17 октомври /понеделник/ от 21:00 ч. е премиерата на френската комедия „Клубът
на разведените“ /Il club dei divorziati, 2020г./. След 5-годишен брак Бен открива, че жена му му е изневерявала. Унил и обезсърчен, той дълго време не може да се съвземе… докато пътищата му не се пресичат със стария му приятел Патрик, който също наскоро се е развел и предлага да се премести при него. За разлика от Бен, Патрик възнамерява да се възползва от новооткрития си ергенски статус. Скоро двамата приятели създават истински клуб за разведени, а това неминуемо води до комични ситуации.
bTV Cinema ще представи премиерно за България и биографичната драма „Заслепен от светлината“ /Blinded by the Light, 2019г./. На 24 октомври /понеделник/ от 21:00 ч. зрителите ще могат да проследят вълнуващия житейски път на 16-годишният британо-пакистански младеж Джавид, който израства през 80-те години в Англия с музиката на своя идол Брус Спрингстийн. Когато приятел му подарява няколко касети на американския певец, Джавид се променя завинаги. Работническите химни и утвърждаващи текстове сякаш са написани за него и го окуражават да намери собствения си глас, да въстане срещу расизма и да се противопостави на закостенелите възгледи на родителя си.
В последния понеделник от месеца – 31 октомври, bTV Cinema ще изненада зрителите със същински „Хелоуин маратон“ с четири хорър хита – премиерния „Мъртвите не умират“ /The Dead Don’t Lie, 2019г./, „Тъмни сенки“, „Хелоуин“ и „Истина или предизвикателство“.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар