Translate

неделя, 12 декември 2021 г.

Резос и Мемнон са новите епични герои в „A TOTAL WAR SAGA: TROY“ от българското студио на Creative Assembly

Rhesus & Memnon излиза на пазара на 14 декември

 

 

Софийското студио на Creative Assembly добавя двама от най-славните герои на Омир към пропитите с кръв бойни полета на „A Total War Saga: TROY“. DLC пакетът „Rhesus & Memnon ще бъде наличен от 14 декември в онлайн магазините на Steam и Epic.

Резос, легендарният тракийски цар, и Мемнон, храбрият повелител на Етиопия, застават рамо до рамо в защита на свещения град Троя. Всеки от тях предоставя на играчите нови механики, уникални умения, както и общо 49 изцяло нови бойни единици.

Гледайте трейлъра тук.

Резос

Могъщият Резос е необуздан и безмилостен владетел. Той произхожда от дълбоките гористи долини на Тракия, земя на войнствени племена и древни богове. Дивите му тракийски воини започват и приключват всяко сражение бързо и решително. Много от тях избират да не се крият зад щитове; окрилени от смелостта си те винаги връхлитат с устрем и сила, пред които и най-тежко бронираният враг ще рухне.

Геймплей механики:

 

Мемнон

Царят-воин, Мемнон е далечен братовчед на принцовете Парис и Хектор. По бойно майсторство Мемнон не отстъпва на самия Ахил Пелеев, а под негова команда са мощните и разнородни армии на Етиопия, далечна земя подчинена на египетския фараон. Воините в тези армии са бързи, леко въоръжени и издръжливи в бой. Те принадлежат към различни култури  и обогатяват арсенала на Мемнон с множество тактически прийоми.

Геймплей механики:

  • Horde: Мемнон има една цел - да опустоши земята на ахейците с огън и меч. Затова, армията му не завладява селищата по пътя си, а ги разграбва и така подкрепя своя марш в името на Троя.
  • Pharаоh’s Servant: Мемнон разчита на влиянието и богатството на своя фараон, за да се сдобива с воини от далечни земи - Етиопия, Египет, Ханаан, Суза.
  • Resourceful Strategist: Мемнон няма достъп до агенти /шпиони, посланици или жрици/ стандартни за другите фракции. Вместо това, неговото влияние привлича сподвижници със специфични умения. Те подсилват армиите му или му предоставят различни бонуси в битка.

RHESUS & MEMNON е четвъртият DLC пакет към световно признатото AAA заглавие A Total War Saga: TROY. Предишните пакети включват: „Амазонки, „Аякс и Диомед“ и „Митологичната кампания“. С подкрепата на английското студио, софийският офис на Creative Assembly е водещ в разработването на играта. Местният екип отговаря за всички основни компоненти в нея, включително дизайн, история, герои, механики, арт, анимации и т.н.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар