Translate

събота, 18 декември 2021 г.

По-добрият живот, който заслужавате според LG

На CES 2022 компанията ще представи визията си за по-лесен и по-удобен начин на живот

 

 

LG Electronics /LG/ представи видео с участието на Джон Леджънд, награденият изпълнител и нов посланик на марката LG SIGNATURE, за да даде началото на участието си в CES 2022. Насочена към темата за по-добрия живот, който потребителите заслужават, приблизително 30-секундното тийзър видео кани гости на LG World Premiere на 4 януари в 08:00 /PST/, официалното събитие за обявяване на LG на CES.

Пеейки специалната си песен You Deserve It All, Леджънд кани всички да се присъединят към LG на CES, за да изпитат иновациите, които им позволяват да живеят по-добрия живот, който заслужават. На първата си световна премиера, феновете и последователите на LG, които посещават сайта на LG CES и глобалния канал в YouTube, ще видят и чуят визията на компанията, за да може тя да продължи напред и да отговори на най-новите предизвикателства в начина на живот.

В съответствие с новия формат на CES за 2022г., LG комбинира физическо и онлайн присъствие, за да предостави ново изживяване за ангажиране на повече хора в световен мащаб. Използвайки усъвършенствани технологии за виртуална и разширена реалност, планът на LG е безпроблемно да свързва посетителите в Лас Вегас, както и по целия свят, за да изпитат уникалните предимства на последните си иновации и уникалната визия, която ги обединява.

„Днешните потребители заслужават да живеят по-лесен, по-пълноценен живот и това кара LG да прави иновации всеки ден“, каза Лий Джонг-Сок, ръководител на Глобалния маркетингов център на LG Electronics. „Очакваме с нетърпение да покажем на CES как LG може да направи това възможно, как животът може да бъде по-добър дори с предизвикателствата, с които всички се сблъскваме ежедневно.

Всички са поканени сами да изпитат LG World Premier, като посетят www.LG.com/CES2022 на 4 януари в 08:00 PST.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар