Translate

петък, 17 декември 2021 г.

Завладяващи вечери с премиерния сериал „Без твоя поглед“ от 20-и декември

Нов вдъхновяващ прочит на култовата историята за „Есмералда“ ще превземе DIEMA FAMILY от понеделник до петък

 

 

Премиерният сериал „Без твоя поглед“ ще плени зрителите на DIEMA FAMILY от 20-и декември. Новата мексиканска теленовела, продуцирана от Игнасио Сада Мадеро и режисирана от Сандра Шифнер и Ана Лорена Пересриос, ще бъде излъчвана всяка делнична вечер от 20:00 ч. Тя е адаптация на спечелилата милиони почитатели по света романтична поредица „Есмералда“. В главните роли зрителите ще видят Клаудия Мартин и Освалдо де Леон, които с въздействащата си игра пред камерата естествено допълват успеха на изградените персонажи и завладяващ сюжет.

Историята на сериала ще запознае зрителите с Марина – красива и смела млада жена, която се радва на живота и на всичко около нея, въпреки тежката й съдба да се роди незряща. Един ден в дома й избухва пожар, а наблизо се оказва доктор Исауро, който я спасява от бушуващите пламъци. След този случай лицето му остава обезобразено, а душата му завинаги променена. От мил и внимателен мъж, Исауро се превръща в негодуващ самотник, който е щастлив единствено в компанията на Марина.

Междувременно заможният и уверен Алберто също влиза в живота й и мигновено остава хипнотизиран от нейната вътрешна и външна красота. В същото време започва да се чувства виновен, тъй като има дългогодишна приятелка, но Марина вече е пленила сърцето му. Момичето също не е безразлично към породилите се в нея необятни чувства и емоции, които изпитва за първи път в живота си. Любовта на двамата бързо среща отпор в лицето на семейството на Алберто, което не подозира, че тайна от миналото заплашва да промени живота на всички герои завинаги.

С няколко номинации от мексиканските награди TVyNovelas, включително и за най-добре изиграна отрицателна роля от Едуардо Сантамарина, сериалът се радва на огромен успех. Освен силна и увлекателна любовна история, „Без твоя поглед“ представя на широката публика и актуални социални въпроси като различията, приемствеността и ролята на обществото. Сценаристи са Габриела Ортигоса, Рикардо Техеда, Феликс Кортес и Херардо Санчес. Със специално участие в поредицата са популярните

Ана Мартин и Клаудия Рамирес, които имат зад гърба си над 50 роли в киното и телевизията.

Не пропускайте старта на премиерния мексикански сериал „Без твоя поглед“ на 20-и декември, понеделник, от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар