Translate

събота, 13 ноември 2021 г.

LG предлага на клиентите си тримесечен пробен период на Apple TV+

Първата по рода си оферта предоставя на собствениците на смарт телевизори от LG безплатно съдържание на Apple Originals за три месеца

 

 

От 15 ноември собствениците на LG Smart TV в над осемдесет държави ще могат да се насладят на Apple TV+ безплатно за първите три месеца. Промоцията важи за всички съвместими модели 2016-2021, 8K и 4K LG Smart TV и е достъпна за собствениците на LG TV, които се регистрират за промоцията на Apple TV+ до 13 февруари 2022 г. Потребителите могат да се възползват от офертата, като последват екранните инструкции в LG Content Store или като кликнат върху рекламния банер на Apple TV+ в началното меню на LG TV.

Apple TV+, достъпна на всички LG Smart TV, е първата изцяло оригинална абонаментна услуга за видео и се е превърнала в дом на въображението на днешните разказвачи, предлагаща наградена и вдъхновяваща гама от оригинални сериали и филми, включително световния хитов комедиен сериал Тед Ласо, с участието на изпълнителния му продуцент Джейсън Судейкис, The Morning Show  с Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун, и епичната сага за изграждане на света Foundation, която бележи първата екранна адаптация на емблематичната поредица от романи на Айзък Азимов. Новите заглавия, които дебютират тази седмица, включват Dr. Brain, първата оригинална поредица на корейски език, базирана на широко популярния корейски уебтун от Hongjacga и Finch, с участието на Том Ханкс, отбелязвайки неговото продължение на глобалния хит на Apple TV+ Greyhound.

За да доставят максимално удоволствие от програмирането на Apple TV+, LG Smart телевизорите са оборудвани с най-добрите в класа си технологии за картина и звук. Телевизорите на LG поддържат Dolby Vision IQ и Dolby Atmos звук, за да осигурят най-завладяващото визуално и аудио изживяване при поточно предаване на Apple TV+ заглавия, усвоени с авангардни технологии на Dolby.

За да добави още повече удобство към изживяването при гледане на 2018 и по-нови модели, LG Magic Remote прави навигацията и избора на съдържание в Apple TV+ невероятно интуитивни и лесни. Зрителите на LG TV могат да насочват, щракват и превъртат с чувствителния към движение контролер или да използват гласови команди с вградения микрофон, за да търсят бързо, откриват и гледат страхотно съдържание в световно популярната стрийминг услуга на Apple.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар