Translate

петък, 12 ноември 2021 г.

„Джинс“ на БНТ 1 с юбилеен брой 100


Юбилейното предаване е разказ за рода на актьора Стефан Мавродиев

 

 

Тази събота /13 ноември/, юбилейният брой 100 на предаването „Джинс“ ще бъде разказ за рода на актьора Стефан Мавродиев.

В юбилейния брой 100, зрителите на БНТ и верни фенове на „Джинс“ ще станат свидетели на завръщането на Стефан Мавродиев в добричкото село Дъбовик. Там се заселва някога родът Мавродиеви, след вековно бежанство в Русия.

 В София, Мавро и днес среща непознати по жълтите павета, които му казват, че са братовчеди от страна на столичната му рода. Зрителите ще разберат факти за това, че от рода му са основателите на Варненската корабостроителница, на фестивала „Варненско лято“ в обичайното време на предаването в събота от 11:30 по БНТ 1. 

Равносметката на екипа е:

 100 предавания, в които популярни българи се връщат в родните си места, спомнят си за предците си и споделят със зрителите на БНТ онези фамилни истории, които се предават от поколение на поколение.

100 предавания, в които гостите разказват за ценностите, за живота, успехите и страданията на техните предшественици. 100 предавания, в които предците биха се гордели с потомците си.

100 предавания, с които „Джинс“ успява да стане любимо предаване на стотици хиляди зрители.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар