Translate

четвъртък, 19 декември 2019 г.

Cargotec Business Services предоставя услуги на 17 държави в Европа и Северна Америка


Предстои експанзия в Азия

Cargotec е световен лидер в товаро-разтоварната дейност и интелигентното управление на превоза на товари по море, на пристанища и пътища. Българският офис на компанията е сред тези, които разработват процеси и решения за вътрешни бизнес услуги от ново поколение, които оставят следа в глобален мащаб.
Създадена през август 2017 г., Cargotec Business Services /CBS/ бързо се разраства както по отношение на броя на заетите служители /в момента екипът е от около 340 души/, така и по отношение на държавите, на които се предоставят услуги /в момента те са 17, но в близките месеци се очаква присъединяването на нови/. Българският офис на компанията разработва услуги в сферата на финансите, човешките ресурси и непрякото снабдяване и доставки.
Според новоназначения директор на Cargotec Business Services Миклос Шмит плановете за българския офис включват увеличаване на екипа и разширяване на портфолиото от обслужвани държави, отчасти благодарение на предстоящото откриване на новия хъб в Сингапур, ключова локация за услугите на компанията в Азиатско-тихоокеанския регион. „Отчитаме като предимство средния размер на компанията ни. Това ни помага да изградим атмосфера, наподобяваща тази в едно голямо семейство, а също така ни позволява да се фокусираме повече върху развитието на нашите служители. В крайна сметка те са причината компанията да се развива с тези темпове,“ добави Шмит.
В световен мащаб финландската компания е еталон за благонадеждност както като бизнес партньор и работодател, така и в отношението си към околната среда. „Ключът към успеха ни са прозрачността на работата ни и комуникацията между екипите. Другото нещо, за което се грижим, е средата, в която работим всеки ден. Затова се стремим към намаляване на вредните емисии като изцяло автоматизираме товарния поток, използвайки енергия, което не оставя негативен отпечатък. Вече сме внедрили изцяло електрически кранове. Но това е още началото,“ коментира Томас Хасенедер, директор „Финансови услуги“ на Cargotec Business Services.
Регионалният хъб на Cargotec Business Services в Перисбърг, Охайо, САЩ, който работи от януари от 2019 г., също се управлява от българския екип.
През 2020 г. Cargotec Business Services ще обяви нова глобална услуга за управление на риска от трети страни. Плановете също така включват доразвиването на българския офис като централизиран хъб, който да внесе стабилност, да допринесе с ефективни процеси и приложимо знание за цялата компания и нейните служители.

Няма коментари:

Публикуване на коментар