Translate

четвъртък, 19 декември 2019 г.

Истории с неочаквана развръзка тази седмица в „Помощ 112“


В последната седмица преди празниците зрителите на риалити поредицата „Помощ 112“ ще станат свидетели на разрешаването на ситуации, чиито извършители имат доста неочаквани подбуди. С помощта на екипите на полицията ще бъдат разрешени четири много заплетени случая.
В четвъртък, 19 декември, от 22.30 часа полицейският патрул ще се отзове на сигнал за намерена жена с прерязано гърло. Полицаите установяват, че раната е повърхностна и няма засегната артерия. Жената е в шок, но успява да разкаже, че някой е откъснал златен синджир от врата й, а след това е избягал. След събеседване с жертвата и магазинера, който я намира, полицаите се оказват по средата на семеен конфликт. Те посещават дома на съпруга, с когото жената е в процес на развод, и неговата майка. От разразилия се скандал става ясно, че отговорни за престъплението са именно бившият съпруг и свекървата. Единият е арестуван за кражба и леки телесни повреди, а срещу другият започва производство за подбудителство.
Втората история, която екипът на полицията ще разследва, е бой над дете от съсед в кооперацията. След подаването на сигнала за деянието, полицаите разкриват незаконно
произвеждане на огнестрелно оръжие с цел продажба.
На 20 декември /петък/ в ефира на bTV зрителите ще станат свидетели и на още два случая – единият е свързан с измама и опит за възмездие, а другият - с опит за уговаряне на резултат от футболен мач.

Няма коментари:

Публикуване на коментар