Translate

петък, 6 декември 2019 г.

Уникална коледна елха от стъклени бутилки Загорка „грейна“ в центъра на Стара Загора


През декември край елхата една от най-иновативните марки бира ще подарява
персонализирани бутилки Загорка Специално

Загорка подготвя незабравима коледна декорация за жителите и гостите на Стара Загора. Уникална коледна елха, построена от стъклени бутилки Загорка, „грейна“ в парк „Пети октомври“ и ще радва посетителите до 27 декември. Светлините на най-любимото коледно дърво на феновете на бирата ще бъдат запалени от представител на Община Стара Загора и Ондрей Коуцки, мениджър Пивоварна, ЗАГОРКА АД. За доброто настроение на първите посетители ще се погрижат OverGround jazz band, които са подготвили специална селекция от любими коледни песни. Инициативата се организира от Загорка в партньорство с Община Стара Загора и ЕКОПАК.
Верни на стила си, от Загорка ще се погрижат не само за коледната декорация на града, но ще са посланици на „Доброто тук“. От бранда ще дават възможност на всички желаещи в определени дни да превърнат празна бирена бутилка в личен подарък за тях или техен близък. Всеки, който посети Загорка елхата между 6 и 8 декември или между 13 и 15 декември 2019 г., ще има възможност срещу „върната“ празна бутилка да получи пълна Загорка Специално 500 мл. с персонализиран етикет. Екипите от коледни елфи ще очакват всички желаещи в петък от 16:00 ч. до 20:00 ч. и в събота и неделя от 12:00 ч. до 20:00 ч.
„Загорка е най-иновативният и прогресивен бранд в България и за нас е важно непрекъснато да създаваме нови преживявания за нашите потребители. Но Загорка е традиционен посланик на „Доброто тук!“ и затова ние не просто създаваме нещо ново и атрактивно, а го правим с идея да вдъхновяваме и да мотивираме все повече хора да вярват и да случват „Доброто тук!“. В месеца на най-уютния празник, ние не само ще зарадваме жителите и гостите на Стара Загора с една впечатляваща коледна елха, не само ще изненадаме посетителите с личен подарък, но ще отправим своя призив за по-голяма отговорност към природата. Защото стъклената бутилка е най-устойчивата опаковка. Искаме по този празничен начин да припомним на потребителите защо е важно да ги връщат“, сподели Ондрей Коуцки, мениджър Пивоварна, ЗАГОРКА АД.
Консумацията на бира в стъклени бутилки отразява последните тенденции за по-голяма отговорност на потребителите към околната среда. Стъклените бутилки на Загорка се произвеждат от естествени и устойчиви суровини. Стъклото е предпочитаната опаковка от гледна точка на опазване на околната среда и също така е идеална за рециклиране суровина, защото може да се преработва в нови стъклени продукти неограничен брой пъти. Рециклирането спестява излишно замърсяване – 20% на въздуха и 50% на водата. То редуцира и много енергия, която в противен случай би се използвала за производство на първично стъкло. Енергията, спестена от рециклирането на една стъклена бутилка, е достатъчна на една 100-ватова крушка да работи 4 часа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар