Translate

неделя, 1 декември 2019 г.

Глобален ИТ Аутсорсинг доставчик отвори офис в Пловдив


Модис България разширява бизнеса си и вече разполага с 3 офис локации в София и Пловдив

На 28-ми ноември Модис България откри своя нов офис в град Пловдив. Церемонията се проведе в модерния ILI Office Center, където се помещава новият дом на компанията в града. Сред официалните гости на събитието бяха Стефан Стоянов, зам.-кмет “Oбразование, бизнес развитие, европейски политики и международно сътрудничество” в Пловдив, изпълн. директори в Модис и Адеко Групата от цял свят, както и представители на образователни институции.
„Изключително щастлив съм, че откриваме нов офис точно тук, в Пловдив. Градът има добър бизнес климат и страхотен дух, благодарение на които, клиентите и служителите ни имат неограничени въможности за развитие. В офиса вече работят над 50 специалисти, а плановете ни са до края на 2020г. екипът ни да се разрастне с още 150 души“ – заяви по време на събитието Филип Рувре, Управител Бизнес Решения за Модис на глобално ниво, и Изпълнителен Директор на Модис България.
„Това е началото на едно ново приключение и вярвам, че заедно ще достигнем нови висоти от най-новия дом на Модис. Убедихме се, че хората в Пловдив имат необходимите умения и знания да помагат на нашите международни клиенти, и най-важното - да се развиват заедно с нас“ - добави Борис Сарабеев, Управител на пловдивския офис.
Стратегията за развитие на компанията в града включва тясно сътрудничество с местните университети, училища и обучителни институции.
Глобалният аутсорсинг лидер, за който работят повече от 1400 служители в София и Пловдив, оперира на българския пазар от 2005 г. Компанията предоставя цялостни ИТ аутсорсинг решения за повече от 40 водещи компании от цял свят. Модис България има силен фокус върху ИТ услугите и иновациите и разработва собствени решения, носещи повече стойност за клиентите на бизнеса. През 2017 г. компанията създаде лабораторията за иновации „Innovation and Automation Lab“, а разработените в нея RPA решения помагат на редица клиенти да оптимизират своята дейност и обслужването, което предлагат.
Тази година компанията получи редица признания за успехите си, както у нас, така и на международно ниво. В рамките на 2019 г. Модис бе отличена за „Доставчик на аутсорсинг услуги на годината“ от Българската Аутсорсинг Асоциация, получи златна статуетка за „Компания на годината“ в категория „Бизнес“ от Международните Бизнес Награди “Stevie” което бе и единственото златно отличие за българска компания в тазгодишното издание. Компанията бе избрана за „Най-предпочитан работодател“ от работещите хора в България и грабна награда за „Най-добра програма за допълнителни придобивки“ по време на Career Show 2019.

Няма коментари:

Публикуване на коментар