Translate

четвъртък, 5 декември 2019 г.

ДКЦ „Софиямед” с модерна услуга за онлайн записване на часове


Достъп до нея имат всички пациенти, които искат да запишат час за преглед или консултация със специалистите от един от най-добре оборудваните медицински комплекси в страната. Платформата за записване на часове е реализирана в партньорство със здравния портал Superdoc.bg и дава възможност за записване на час за консултация с над 200 лекари по над 30 медицински специалности в трите локации на “Софиямед”.
„ДКЦ „Софиямед” непрекъснато инвестира в качеството и вида на услугите, които предлага на своите пациенти, включително и административните такива. Новата услуга за онлайн записване на часове ще осигури възможно най-бързия и лесен достъп до едни от най-висококвалифицираните медицински специалисти, които работят с най-модерната и съвременна диагностична апаратура в страната. Непрекъснато нарастващият брой пациенти ни кара да бъдем още по-отговорни в работата си. Стремежа ни да развиваме социално отговорна политика за важността от профилактика и навременна диагностика ни задължи да създадем тази нова услуга”, разказва д-р Тинка Данчева, управител на ДКЦ „Софиямед”.
Онлайн записването на часове през платформата на сайта на „Софиямед“ – www.hospitalsofiamed.bg и Superdoc.bg предлага по-гъвката възможност за пациентите да планират прегледите си -в реално време те виждат има ли промяна в графика на специалиста, в кой блок преглежда той, ако се налага да отменят записания си час –какви са опциите за презаписването му. Заедно с това пациентите получават потвърждение за записания час, напомняне за предстоящи прегледи, информация за отказани часове по имейл и чрез SMS известяване. Ако например е от друг град и има нужда от две консултации, той има възможността да избере последователни часове за тях, за да не губи ценно време.
„Услугата безспорно ще улесни пациентите ни, тъй като няма да е необходимо те да потвърждават часа си за преглед или консултация директно на нашата регистратура или на обявените за това официални телефони. Партньорството ни със Superdoc.bg е част от нашата дългосрочна стратегия за изграждане и развитие на съвременна и модерна болнична комуникационна мрежа, която е приоритетно ориентирана в услуга на пациентите, както и на медицинските специалисти и персонал”, коментира Симеон Петков, ръководител „Информационни и комуникационни технологии” в медицински комплекс „Софиямед”. 
 „Щастливи сме, че ДКЦ “Софиямед” предоставя на своите многобройни пациенти удобството на онлайн запазването на час чрез платформата Супердок – по този начин всички потребители на мобилните и интернет технологии могат да запазят час за специалист в ДКЦ “Софиямед” без изчакване, дори в извънработно време, бързо, лесно и удобно, както и да получат напомняне за своята резервация“, обобщава Ваня Чонева, основател и управител на Superdoc.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар