Translate

сряда, 25 септември 2019 г.

Форум „RAYA TOYS“ - за всички бъдещи и настоящи родители


Енджи Касабие: Здравословното хранене по време на бременност

Бременността и Майчинството са едни от най-специалните и вълнуващи периоди в живота на всяка жена. Очаквайки появата на своя скъпоценен дар, се стараем да осигурим най-добрата грижа с най-безопасните и комфортни продукти, които избираме с любов за бебето си.
Именно това смятат и от Raya Toys,и ето защо са решили да улеснят всички бъдещи майки да се ориентират лесно в океана от информация, който ни залива, за да изберат лесно и компетентно най-доброто за себе си и своето малко съкровище. Така се ражда идеята за организирането на Форум „RAYA TOYS“, организиран с много желание и любов за всички бъдещи и настоящи родители, по време на който водещи специалисти ще запознаят присъстващите с основните етапи, трудности и предизвикателства на родителството. Те ще научат и за новостите и актуалните продукти от водещите фирми в производството на стоки за майката и бебето.
Сред специалистите личат имената на Д-р Енджи Касабие, известен диетолог и специалист по хранене. Основател е на първата компания за здравословно и диетично хранене в България – AND DIET. Д-р Касабие добива популярност в България и получава доверието
както на родни известни личности, така и на световни звезди като Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтмън, Жан Клод Ван Дам, Роберт Де Ниро, Джон Траволта, и много други световни звезди както и Царски семейства от Арабските Емирства! Другото добре познато име е на психоложката Ани Владимирова, имаща зад гърба си 15 годишен стаж в областта на практическата психология, участия в телевизионни предавания, проекти и много други. Тя е създател и на първата уеб-базирана форма за консултиране на пациенти у нас. Лектори още ще бъдат акушерката Илияна Чикичева, както и управителката на фирма Раяленд Рая Тенчева.
Темите който ще обсъждат лекторите са „Здравословното хранене по време на бременността“, „Силата на женската психика през време на бременността и в след родилния период“, „Хармонична бременност, раждане и първи грижи за новороденото“. Рая Тенчева ще насочи бъдещите родители към най-важните покупки с „Списъче с най-важните покупки за бебето“, както и ще представи най-новите модели колички, раници и чанти.
Освен знанията, които ще придобият бъдещите майки, посетителите ги очакват много томболи и награди, сред които са дизайнерските детски колички на лидерите в бранша Cybex и Hauck, на стойност от 1000 до 2000лв.
За първият форум
Raya Toys организаторите са избрали последната събота на месец Септември, 28 Септември, а самото мероприятие ще се проведе в зала Витоша в Интер Експо Център в гр. София.

Няма коментари:

Публикуване на коментар