Translate

понеделник, 23 септември 2019 г.

Гичка напусна „Игри на волята: България“


Амелия Мира взе втора победа над прабългари

Втора поредна седмица Амелия – Мира от Славяни беше номинирана от племето си. Втора поредна седмица тя се изправя срещу войн от Прабългари и за втори път красивата славянка спечели битка, този път срещу Гичка. Двете трябваше да преминат през трасе от препятствия и да съберат 7 части от пъзел с човешки размери. Дамите трябваше да носят частите и когато успеят с всичките, трябваше да подредят пъзел, който представляваше съвършен куб. Гичка беше много по-бърза в събирането на частите, но се забави в реденето и даде възможност на Амелия – Мира да я настигне и в крайна сметка първа да нареди своя пъзел. „Чувствам се отвратително, най-вече заради отбора“, бяха последните думи в шоуто на Гичка, която гледахме в неделя в „Събуди се“, а в понеделник бе коментатор в „На кафе“.
Марешка сподели на Томас, каква е стратегията им за номинации и че планът е бил да номинират Георгиос. Дали жените ще успеят да привлекат сърф учителя към тях и да обърнат номинациите в племето, следва да видим в следващите епизоди.
Понеделник от 20:00 часа предстои третата битка за територия в „Игри на волята: България“. Как ще се представят племената и кой на коя територия ще живее? Ще успеят ли Траки да се преборят за лукса, след като вече е ясно, че не са отбор, а два отделни лагера? Какво ще се случи с Прабългари, които вече са едва 6 човека, дали стратегията на Юлиян всъщност няма да се окаже грешна? Ще се завърне ли Йоана в отбора на Славяни и дали жените ще успеят да обърнат номинациите в своя ползва? Всичко това и още много, другата седмица в приключенското риалити на NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар