Translate

сряда, 25 септември 2019 г.

Creative Assembly Sofia анонсира първото си самостоятелно заглавие: Total War Saga: TROY


SEGA® Europe Ltd. обяви новото заглавие на Creative Assembly - Total War Saga: TROY™, вълнуваща стратегическа игра, която отразява една от най-великите истории, разказвани някога. Това е първото самостоятелно заглавие на софийското студио след придобиването на компанията от Creative Assembly през 2017г.
Total War Saga: TROY™ е вдъхновена от епическата поема на Омир, Илиада. Действието проследява подвизите на едни от най-известните герои по време на късната бронзова епоха и по-конкретно събитията около Троянската война.
Чрез уникална комбинация от завладяващо, походово управление на кампанията и грандиозни битки в реално време, характерни за Total War игрите, Troy изследва този легендарен конфликт както от гръцка, така и от троянска перспектива.
В Troy геймърите ще имат възможност да управляват съдбата на Егейската цивилизация, да решават съдбата на териториите от митичните висини на Олимп до знойните земи на Анатолия. В техни ръце е изборът дали пресъздадат историята от Илиадата или да изковат своя собствена легенда. Играта проследява митовете и легендите в Омировия епос, опитвайки се да покаже реалните събития, които вероятно са ги вдъхновили.
Бойните полета ще затреперят под краката на известни воини като Ахил и Хектор, начело на неустрашими армии. И все пак, за да бъде покорен легендарният град Троя ще е необходимо много повече от сила. Геймърите ще трябва умело да боравят с ресурсите в бартерната икономика, да усвоят особеностите на дипломацията, както  и да заслужат благосклонността на боговете.
С подкрепата на английското студио, софийският офис на Creative Assembly е водещ в разработването на играта. Местният екип отговаря за всички основни компоненти в нея, включително дизайн, история, герои, механики, арт, анимации и т.н.
Гледайте трейлъра тук: https://www.youtube.com/watch?v=OaSkIVpp_mI

Total War Saga: TROY ще бъде налична за PC в Steam през 2020. Добавете я в списъка си с желания тук: https://store.steampowered.com/app/1099410

Няма коментари:

Публикуване на коментар