Translate

вторник, 19 март 2019 г.

Феновете за първи път прекрачиха прага на „Св. Анастасия“


Марта Вачкова, Наум Шопов, Неда Спасова, Дани Рашев и режисьорите на сериала представиха най-интересните локации и истории от новата болница на „Откраднат живот“

Днес най-известната телевизионна болница отвори за първи път врати за големите фенове на „Откраднат живот“. Марта Вачкова, която посрещна почитателите на сериала в компанията на режисьорите Павел Веснаков и Димитър Димитров, разказа:
-Тук се случва магията на историята, която се гради благодарение на целия екип. Радваме се, че днес ще може да ви покажем най-интересните кътчета от новата болница, която вече се превърна в наш дом.
В обиколката се включиха Неда Спасова, Наум Шопов и Дани Рашев, които припомниха някои от заснетите сцени в „Откраднат живот: Любовта лекува“, както и любопитни истории от симачния процес.
„По време на снимки открих киста на човек, който играеше пациент – разбира се,  посъветвах го да отиде на преглед“, сподели Наум Шопов по време на специалния тур.
Тази седмица героите на „Откраднат живот: Любовта лекува“ ще се изправят срещу някои от най-сериозните теми в човешкия живот. Разполагайки с истината за тайната връзка на доктор Стилянова, доцент Захариев ще потърси съвет за бъдещите си решения от доцент Банков. Междувременно Галя ще научи от Орлин, че той вече е провел сериозен разговор с Поли, а съвместното им бъдеще все още е неизяснено. В болницата ще се появи Пепе – синът на доктор Карагьозов, чиято диагноза ще бъде поверена на доцент Банков. Резултатите ще го предизвикат да замине за Германия, за да говори лично с Христо като приятел и колега.

Няма коментари:

Публикуване на коментар