Translate

четвъртък, 7 февруари 2019 г.

NIVEA поставя разкрасителния сън на ново ниво


NIVEA представи новите си нощни маски, които се грижат за кожата на лицето, шията и деколтето. Комбиниращи ефекта на маска за лице и употребата на нощен крем, нощните маски могат да бъдат намерени като продукт от три емблематични серии на NIVEA - NIVEA Q10 Power, NIVEA Hyaluron Cellular Filler и NIVEA Urban Skin Detoх.
Формулата на нощните маски на NIVEA е с нежна и богата текстура, която се разтапя и абсорбира от кожата през нощта. Докато отпочива по време на нощния сън, тялото се презарежда с енергия и позволява на кожните клетки да се регенерират. Благодарение на това, действието на нощните маски е високо ефективно и на сутринта кожата е отпочинала, подхранена и възстановена. Маските са подходящи за употреба 2-3 пъти седмично или винаги, когато кожата има нужда от допълнителна грижа. Нанасят се върху почистено лице с нежен масаж, докато попият в кожата.
Нощна маска NIVEA Q10 Power е с мощна формула обогатена с Коензим Q10 и креатин, която осигурява на кожата дълбока хидратация и грижа против бръчки през нощта. Коензим Q10 и креатинът естествено присъстват в кожата и са основните съставки, които се борят със следите от стареене по кожата. Именно наличието на Q10 и креатин във формулата спомага за изглаждането на фините линии и бръчки на кожата. Оставена да действа през цялата нощ, маската NIVEA Q10 Power дава на кожата енергията, необходима за процесите на регенерация и допринася за по-стегната и гладка кожа на сутринта.
С хиалуронова киселина и сквален във формулата си, нощната маска NIVEA Hyaluron Cellular Filler е ефективно средство в борбата против стареене на кожата. Запълващият ефект на хиалуроновата киселина и високо интензивната хидратация на сквалена в разтапящата се в кожата формула, осигуряват по-стегната, копринено мека и здрава кожа на лицето, деколтето и шията.
Маската NIVEA Urban Skin Detoх е верен помощник на дамите с интензивно ежедневие в
градска среда. Благодарение на зеления чай във формулата си, детоксикиращата нощна маска на NIVEA има силно антиоксидантно действие, което подпомага неутрализирането на замърсяващите външни фактори. В маската се съдържат още хиалуронова киселина и Provitamin B5 (panthenol). Качествената комбинацията от съставки в NIVEA Urban Skin Detoх маската, прави кожата по-здрава, мека и готова за предизвикателствата на градската среда.
Нанасянето на нощните маски на NIVEA е нова част от вечерния ритуал за разкрасяващ сън, а резултатът е освежена и копринено мека кожа на следващия ден.

Няма коментари:

Публикуване на коментар