Translate

четвъртък, 7 февруари 2019 г.

Искрата и младата поп изпълнителка Деница Караславова „изпитват“ влюбени със специален тест


Играта „Въпрос на любов“ събира Искрата и Деница в Сердика Център, а томбола ще определи кой ще получи 400 лв. за пазаруване

Популярният изпълнител Искрен Тончев -  Искрата споделя в месеца на любовта:
-Романтиката за мен не е да подариш плюшено мече, а да подариш на някого изживяване, например да сготвиш нещо специално за любимия човек.
Като автор той стои зад успешни проекти на много български артисти, а освен че пише музика и текстове ще влезе в ролята на изпитващ в специална игра за двойки в Сердика Център. Негов партньор в новото начинание ще бъде младата поп изпълнителка Деница Караславова, която отскоро е и част от музикалната компания „Монте мюзик”.
За Деница любовта пък има много измерения. За нея приятелските отношения със семейството й са на първо място и е много близка със сестра си, която винаги я подкрепя.
На 9-ти февруари, от 15.00 часа, на Голямата ротонда в Сердика Център на ниво -1, те ще очакват всички двойки - приятели или семейства, за да разберат доколко те са съвместими помежду си чрез специален тест. Дали сте двойка-мечта, начинаещи гаджета, дали има върху какво да работите като приятели или пък въобще не познавате брат си или сестра си, всеки може да научи в рамките на играта.  
„Въпрос на любов“ продължава до Деня на влюбените, 14.02., когато една от двойките, участвали в инициативата, ще има шанса да спечели 400 лв., с които да пазарува в Сердика Център.


Няма коментари:

Публикуване на коментар