Translate

четвъртък, 7 февруари 2019 г.

10 000 лева за баскетболен отбор „Яворов” от Гоце Делчев


от Академия местни предприемачи*, която е компонент от програмата за развитие на местните тютюнопроизводителни общности "Забавно лято, грижовна есен", част от корпоративната социална отговорност на „Филип Морис България” ЕООД.
Финалистката Зорница Мълчанкова, основател на баскетболния клуб, при връчване на наградата от Цветан Филев - председател втори мандат на Националната асоциация на тютюнопроизводителите и член на авторитетното жури, заяви, че не намира думи, с които да изразя радостта си, че една от мечтите и се е сбъднала, а следващата е нейните възпитанички да се превърнат в национални състезателки на България.
На второ място бе класиран проектът на капитан Румен Димов за „Воден еко туризъм“ в Силистра с награда от 8000 лв., която ще спомогне за закупуване на канута и каяци, с които създателите на проекта ще отведат туристите до прелестни природни и исторически кътчета, скрити по брега и островите на Дунав.
„Inner Beauty” - проектът на Благоевград се нареди на трето място с награда от 6 000 лв. Средствата сем. Марценкови ще използват за сертифицирането на своите първи продукти био козметика с цветни есенции и органични масла.
Наградите на класиралите се на второ и трето място бяха връчени от д-р Бойко Таков, изп. директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и Анелия Иванова, мениджър комуникации и КСО във Филип Морис България, членове на авторитетното жури.
Победителите и всички финалисти ще разчитат на съвети, безплатни консултации
и референции, както и едногодишна менторска помощ, осигурена от Център „Ринкър”.
Актьорът и телевизионен водещ Стефан Щерев бе водещ на официалното събитие.
--------
*Програмата „Академия местни предприемачи“ е специално създадена за хора с идеи за стартиране на бизнес от тютюнопроизводителните региони в страната – областите Кърджали, Хасково, Благоевград и Силистра. Инициативата се осъществява от Център за предприемачество и обучения "Ринкър" към Фондация BCause с финансовата подкрепа на Филип Морис, България.  Академията се реализира за втора поредна година като част от програмата за развитие на местните тютюнопроизводителни общности "Забавно лято, грижовна есен".

Няма коментари:

Публикуване на коментар