Translate

понеделник, 18 февруари 2019 г.

Новата G серия на LG поставя нови граници на звука при смартфоните


С Crystal Sound OLED и Meridian Audio Technology, LG G8 ThinQ предлага премиум качество на звука навсякъде

По време на Световния мобилен конгрес през 2019, LG Electronics ще припомни на публиката репутацията и историята си като лидер в звука при смартфоните благодарение на новия LG G8 ThinQ  с Crystal Sound OLED (CSO) – новаторска технология, която използва OLED дисплея на телефона като аудио усилвател.
С все повече и повече потребители, които използват смартфоните си като устройство за гледане на филми, играене на игри
и слушане на музика, търсенето на мобилни телефони, способни да предлагат високо качество на звука е по-високо от всякога. LG винаги е признавал важността на висококачественото аудио в смартфоните при създаването на крайния потребителски опит и това вярване продължава и с LG G8 ThinQ.
Разработена от LG, CSO преразпределя OLED дисплея като бленда, предизвиквайки вибрации по цялата повърхност, за да възпроизведе звук с впечатляваща сила. И понеже уникалната технология на LG използва предимствата на целия дисплей, CSO подобрява и яснотата, правейки гласовете и музикалните ноти по-лесни за разпознаване.
Когато е в режим на високоговорител, звукът се предава с впечатляващ  бас през долния говорител. Пълноценното стерео изпълнение е възможно с 2-канална аудио настройка, която използва същия този долен говорител и горната част на дисплея. Освен че подобрява звука, CSO също осигурява на LG G8 ThinQ и чист, минималистичен вид.
Работейки в тясно сътрудничество с партньор като Meridian, LG отново предоставя изключителна точност на звука при мобилното изживяване, както и фино настроено качество, което потребителите очакват от премиум продукта на компанията. В допълнение, новата G-серия телефони на LG включва:
- DTS:X 3D Surround Sound, който подражава на 7.1-канална система със или без слушалки, за пръв път за LG; 
- Hi-Fi Quad DAC повишава качеството при слушане чрез възпроизвеждане на звука с изключителна прецизност с добавената възможност да се използват най-много аудио файлове за по-голяма яснота и дълбочина;
- Master Quality Authenticated (MQA) поддържа висококачествен аудио стрийминг дори без неограничен план за данни;
- Boombox Speaker се възползва и от вътрешното пространство на телефона като резонансна камера, за да генерира невероятен бас и по-голяма сила на звука.
Посетителите на Световния мобилен конгрес в Барселона могат да посетят щанда на LG между 25 и 28 февруари, за да изпробват Crystal Sound OLED и LG G8 ThinQ заедно с много други мобилни иновации.

Няма коментари:

Публикуване на коментар