Translate

събота, 23 февруари 2019 г.

Приключенският сериал „Орвил“с премиера в България на 27.02. по FOX


Дългоочакваният втори сезон на популярната космическа поредица на Сет Макфарлън, отличен с награда „Еми“, „Орвил“ се завръща по FOX в България на 27.02. от 22 часа.
Поредицата от едночасови космически приключения се развива в далечното бъдеще (след 400 години) и проследява „Орвил“, средно ниво изследователски космически кораб. Екипажът му, съставен от хора и извънземни, се сблъсква с чудесата и опасностите на Космоса, докато трябва да се справя и с ежедневните си проблеми.
Във втори сезон екипажът на кораба ще се запознае с невиждани досега извънземни и ще се срещне със стари врагове.  Начело с капитан Ед, (Макфарлън, „Семейният тип“, „Приятелю, Тед“) „Орвил“ ще установи първи контакт с нова цивилизация и отново ще посети планетата Моклус. Връзката на Ед и Кели (Ейдриан Палики, „Агентите на Щ.И.Т.“, „Светлините на стадиона“) също ще претърпи трансформация – всичко това сочи, че новият сезон ще е изпълнен с вълнение и приключения, както и с мистерии и романс.
В сериала участват Сет Макфарлън в ролята на капитана на кораба, Ед Мърсър и Ейдриан Палики („Агентите на Щ.И.Т.“, „Светлините на стадиона“) в ролята на негова бивша съпруга и негов първи офицер. Участват още Пени Джонсън Джералд („24“, „Шоуто на Лари Сандърс“),
Скот Граймс („Американски татко!“), Питър Мейкън („Безсрамници“, „Бош“), Холстън Сейдж („Съседи“, „Страховити истории“), Джей Лий („Американски татко!“, „Шоуто на Кливланд“), Марк Джаксън („Болница „Сейнт Ейдън“) и Чад Ел Колман („Живите мъртви“, „Наркомрежа“), както и новото попълнение в състава на сериала – Джесика Зор („Клюкарката“, „Туин Пийкс“).
„Орвил“ е продуциран от 20th Century Fox Television. Създател и сценарист на сериала е Сет Макфарлън.

Няма коментари:

Публикуване на коментар