Translate

събота, 23 февруари 2019 г.

Таланти с нестандартни професии и жестоки гласове провокират конкуренцията между треньорите в епизод 1 на „Гласът на България“


Над 3500 участници от цял свят се явиха на кастингите за сезон 2019 на най-гледаното шоу у нас

Новият сезон на най-гледаното музикално шоу у нас стартира с емоционални изпълнения, разтърсващи лични истории и изненадващи обрати в битката между треньорите. Сред участниците в първия епизод от кастингите на тъмно на 24 февруари от 20 ч. по bTV ще има таланти, чийто гласове ще провокират и четиримата треньори да се обърнат, както и певци с нестандартни професии като стругар и таксиметров шофьор. В неделя вечер участник ще предизвика Графа да изрази емоциите си, скачайки върху червения стол, а друг ще се опита да седне на треньорското място на Михаела Филева. 
Повече от 3500 кандидати се явиха на предварителните кастинги за шести сезон на „Гласът на България“, сред които българи, живеещи в Дубай, Ирландия, Германия, Русия, САЩ, Молдова, както и чужденци отВеликобритания, Сирия, Израел, Русия, Кипър и други. Над 100 от тях ще получат шанса да извисят гласа си на сцената на шоуто по време на кастингите на тъмно. Сред тях има участници, които мечтаят да се занимават професионално с музика, но в момента се реализират в различни професии – актьори, бармани, спортисти, журналисти, инженери, сватбени агенти и други.
Шестият сезон на най-успешното музикално риалити у нас „Гласът на България“ стартира в ефира на bTV тази неделя, 24 февруари, с обновен регламент, нов треньор и ексклузивно дигитално съдържание в онлайн каналите на bTV Media Group. Към любимите на зрителите треньори Камелия, Графа и Иван Лечев, се присъединява и една от най-успешните и награждавани поп изпълнителки у нас Михаела Филева.
За първи път тази година, заедно с добре познатите звездни водещи – хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’, случващото се в бекстейджа на предаването ще следи и новият V-Reporter и трети водещ Елина Марковска. За онлайн потребителите Елина ще предложи ексклузивно съдържание, с авторски видеоматериали в рубриката „Гласът зад кадър“, които ще бъдат
достъпни в сайта http://glasat.btv.bg/ и
във Facebook страницата на предаването. Веднъж седмично водещата ще разкрива най-интересното „зад кулисите“ на шоуто и в своя рубрика по радио N-JOY – „Пей сърце“.
Обновеният регламент в сезон 6 включва допълнителни блок бутони, нов етап - „Нокаути“ и възможност за една единствена кражба между треньорите, което ще изостри конкуренцията, както сред треньорите, така и сред участниците в надпреварата им за 50 000 лева и титлата „глас на България“.
Новият сезон на най-успешното музикално риалити у нас „Гласът на България“ ще се излъчва всяка неделя от 20:00 ч.

Няма коментари:

Публикуване на коментар