Translate

неделя, 17 февруари 2019 г.

"Господин Х и морето" със собствен влог


Вики, Катя и Невена от новата криминална комедия “Господин X и морето” гостуваха на „Събуди се“, разказаха за малките и големите лъжи в живота и сериала


Станислава Николова - Катя
Актрисите Станислава Николова, Доротея Толева и Ина Добрева представиха в „Събуди се“ по NOVA три от четирите героини - Катя, Вики и Невена в криминалната комедия “Господин Х и морето”. Първата им обща телевизионна поява разкри романтични тайни от заплетения филмов сюжет, в който един мъж успява да обърне надолу с главата живота на не една, а цели четири жени!
Станислава Николова, която играе Катя, сподели:
Доротея Толева - Вики
-Имам чувството, че тенденцията в момента е да се представяме като други и именно затова става въпрос в сериала. Според мен всеки зрител ще припознае себе си в някой от героите, защото всички сме адски различни и интересни. Моята героиня живее зад маската си, избира съпруга си не със сърцето, а с главата си. Но докъде ще я доведе това...., ще трябва да гледате сериите.
По време на сериала “Господин X и морето” зрителите ще имат възможността за лична връзка с актьорите. За целта ще бъде създаден специален влог във VBOX7, чрез който Вики ще развива истории от сериала.
Доротея Толева, чиято героиня Вики ще покаже, че и в лъжата има сексапил, съобщи, че нейната героиня има влог, в който дава съвети на хората. (А всъщност самата има нужда от такива!) Идеята е да се развие хобито на Виктория, за да създадем допълнителна връзка със зрителите, каза тя.
Ина Добрева - Невена
Тяхната противоположност – принципната, но често праволинейна до скука начална учителката Невена, подчерта, че много от лицата в сериала са познати от театралната ни сцена, а сега зрителите ще могат да ги видят и на малкия екран. Нейната героиня усеща фалша при г-н Х и това изобщо не й харесва.
Ще успее ли г-н X, г-н Симеон Христов или Хамелеона, както е известен героят на Калин Врачански в различните си сюжетни превъплъщения, да я спечели с точно обратното - безпринципност, но и шеговита лекота към уж сериозните теми в живота, предстои да разберем по NOVA.
Припомняме, че „Господин Х и морето“ стартира с 12 епизода от 1 март по NOVA. Сериалът ще се излъчва всеки петък от 20:00 часа.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар