Translate

сряда, 30 януари 2019 г.

Ново начало за вашата коса с TRIPHASIC


Клетъчният стрес сигнализира клетъчните протеини (цитокини), които повлиява системни възпаления. Цитокините предизвикват остра реакционна фаза и концентрациите на плазма се понижават или повишават в отговор на възпалението.
Фармакологично проучване доказва, че Lotus Mineral Complextm (минерален комплекс с лотос) потискане TNF-α секрецията в клетките, ограничава ефектите от клетъчния стрес, забавя косопада, стимулира растежа и заздравява косата.
Още от първия месец е доказана ефективността на 92%. Само след едно нанасяне микроциркулацията на скалпа се повишава с 10%. 3-ри месечната терапия (под дерматологичен контрол) забавя косопадът с/над 58%. При 72% от потребителите растежът чувствително е повлиян 
положително, а при 88% косата е по-устойчива и жизнена.
Терапията е 1 нанасяне седмично като опаковката е достатъчна за три месеца. Бързото абсорбиране на 100% е без лепкаво усещане и мазен филм с приятен аромат на 99%.
TRIPHASIC балсамът (съдържа основни съставки против косопад и специални разплитащи агенти) уплътнява и улеснява разресването. Той е предназначен за честа употреба и не съдържа силикони. Намалява късането на косата с 44%, заздравява косата от корените с 97% и придава видим обем на 95%.

Няма коментари:

Публикуване на коментар