Translate

сряда, 30 януари 2019 г.

Aqua Porcelaine - колекция за сияйна кожа


Много жени споделят, че равномерният и хомогенен тен на кожата им е нарушен, както и нейното здраве като цяло. Повърхността й посивява и потъмнява, в резултат на нарушение в пигментацията, придружена със загрозяващи кафяви петна. Появяват се и признаци на дехидратация. Виновниците? UV лъчи и стареене на кожата.
Резултатът: кожа, която вече не е толкова сияйна. Липса на ясен и свеж тен, което
наистина издава възрастта на жената.
Жените търсят кожа с ясен, съвършено равномерен тен, който излъчва свежест и здраве.
Новата колекция Aqua Porcelaine има не едно, а три ключови действия – озаряване (вит. С - по-ясен тен на кожата), изглаждане (екстракт от розов пипер - кожа без несъвършенства на повърхността) и хидратиране (гликосфери активиращи светлината - "здрава", по-трансперантна кожа).
Дуото от активни съставки, които активират светлината са:
-Витамин С е съвършеният съюзник на жените,които търсят “сиянието“ от тяхната младост. Той намалява интензитета на тъмните пигментни петна, като подпомага ограничаването на синтеза на меланин. Действието му стопира експресията на един основен ензим - тирозиназа. Анти-оксидантното му действие подпомага предотвратяването на появата на нови петна, защитавайки кожата от оксидативен стрес, който е свързан с хипер-пигментацията.
-Екстрактът от Перуанското дърво Розов пипер намалява видимостта на пори, себум и бръчки. В листата на което се крие тайната на красивата кожа, тъй като те съдържат високи нива на един изключителен вид молекули - Кверцитрин и Микелианин, два мощни флавоноида с астрингентни и антиоксидантни свойства.
Комбинирането на двете съставки в структурата на формулата - гликосфери активиращи светлината позволяват на естествената светлина да разкрие красотата на младоликия тен - сияен и съвършено равномерен, с цялата си яркост и свежест.
Именно структурата гликосфери активиращи светлината и нейните изключителни активни
съставки са композирани в трите продукта на колекцията, за възвръщане на "сиянието" на кожата, включваща:
-Серум за равномерен тен - истински концентрат за красота. Ден след ден, тенът на кожата бива изравнен и пигментните несъвършенства (сивкав тен, тъмни петна) изглеждат заличени. Тук истинският концентрат на светлина заключва скъпоценният деликатен Витамин С, който е изолиран в перли, оставящи сияен, но неблестящ завършек върху кожата и  акватичната гелообразна текстура, която комбинира: перфектиращ кожата ектракст от Розов Пипер и триото от глицерин, пропанедиол и бутилен гликол, които хидратират кожата.
От момента, в който напуснат флакона, само с една доза, перлите се сливат с гела и разгръщат озаряващото действие на Витамин С и сатененият завършек на перлите. При нанасяне, тази гелообразна текстура се трансформира във водни капчици от опияняваща свежест. Абсорбира се мигновено, за кадифен завършек.
Данните от проучване доказващи ефикасността му сочат, че:
- 98% намират кожата си по-озарена;
- 82% забелязват заличаване на пигментацията;
- 86% намират тенът на кожата си по-прозрачен и по-равномерен;
- 92% усещат истински хидратиращ резултат.
-Лосион активиращ светлината - тайната на неговата формула е специализирана
композиция, която активира светлината, съдържаща 87% овлажняваща вода, озаряващ Витамин С, перфектиращ кожата екстракт от Розов Пипер и трио от хидратиращи активни съставки: сорбитол, глицерин и метилглюкоцет-20.
Масажиран в кожата с пръсти или деликатно тампониран с потупване, той подготвя кожата за по-ефикасното действие на следващите продукти в същото време, активира светлината и естественото сияние на кожата.
Потребителите споделят, че :
- след 4-седмично ежедневно ползване се наблюдава 26% повишено озаряване на
кожата;
- 94% усещат кожата си определено по-подготвена да приеме последващите продукти;
- 91% намират тенът на кожата си по-ясен;
- 98% казват, че кожата им е по-озарена;
- 97% споделят, че кожата им е по-свежа.
-Хидратиращ флуид за сияйна кожа - тази ефирна, свежа емулсия е идеална за
постигане на мигновено "здравословно сияние".
При контакт с кожата, хидратиращият флуид за сияйна кожа се разтапя и мигновено предоставя усещане за акватична свежест. След това, облича кожата в ултра-сияен пудрен завършек.
Веднага след нанасяне, тенът на кожата е 32% по-сияен и 29% по-равномерен. А след 4-седмично ежедневно ползване, тенът на кожата е 58% по-озарен и 36% по-равномерен.
След направено проучване потребителите споделят, че :
- 97% намират тенът на кожата си по-озарен;
- 96% казват, че е със сатенен завършек;
- 93% твърдят, че имат равномерен тен на кожата.
Като комплимент в колекция Aqua Porcelaine и нейните акватични, ултра-леки и флуидни текстури с мигновено освежаващо усещане, GALENIC обръща специално внимание на олфактивния подпис. Той се разгръща като разкошен букет от нотки на бели цветя, толкова искрящи с жасмин, магнолия и фрезия, надградени със цветове от най-свежият божур. Нежно омекотени от деликатна кехлибарено-мускусна база. Една уникална, женствена следа пропита с изкушение, като трансформиращият "озаряващ" ефект в тази нова колекция...

Няма коментари:

Публикуване на коментар