Translate

вторник, 29 януари 2019 г.

„Чудесата на Ванга. Пророчества, лечения, рецепти“


Най-новия сборник излиза случай 108 години от рождението на известната пророчица. Сензационна книга за чудесата, пророчествата и леченията на Ванга от автора Гергана Танева е с логото на издателство „Милениум“.
Ванга има необичайна и трудна съдба. Животът и е изпълнен с чудеса. Но тя се прославя най-вече със способността си да предсказва с точност бъдещи събития, да вижда миналото,  да общува с отвъдния свят и да посочва най-точното лекарство за всяко заболяване. Смята се, че и тази дарба ѝ е дадена свише, а „билките сами ѝ се откривали“. Успехите ѝ във фитотерапията са многобройни и са признати от официалната медицина. Нейните най-добри предписания, информация за пророчествата и специалните лечения, може да откриете в най-новия сборник – „Чудесата на Ванга. Пророчества, лечения, рецепти“.
В книгата са поместените 81 от най-добрите рецепти на  пророчицата срещу най-коварните заболявания, чрез които може да преборите или да подобрите състоянието си при алергии, артрит, атеросклероза, безсъние, болки от всякакъв характер, бронхити, високо кръвно налягане, възпалителни процеси, косопад, грип, ревматизъм, пневмония, депресия, изгаряния и др.
В нея ще откриете още и изпитани рецепти чрез природолечения –медолечение, водолечения, глинолечение, ароматерапия, компреси, билколечение, с които известната гадателка е укрепвала тялото и духа на потърсилите я за помощ, както и най-полезни съвети за благополучно оздравяване, духовно щастие, привличане на богатство и късмет.
Сборникът представя минали и бъдещи предсказанията на гадателката за България и света. Още по-интригуващи са нейните 56 пророчества за близкото и далечното бъдеще на планетата и на нашата галактика. Те обхващат периода от 2018-а чак до 5079-а година. Сред тях са контакт с извънземна цивилизация, пътуване във времето и поява на нова бързоразвиваща се раса.



Няма коментари:

Публикуване на коментар