Translate

вторник, 6 ноември 2018 г.

NIVEA предлага специални коледни комплекти


В най-празничния период от годината марка №1 в грижата за кожата предлага своите специални коледни предложения. Създадени с внимание, комплектите съдържат продукти за грижа за кожата и косата както за жени, така и за мъже. 
Подаръчен комплект Expert Care предлага пълна експертна грижа против бръчки за сияйна кожа на всяка възраст. Комплектът включва дневен и нощен крем NIVEA Q10 POWER, крем за ръце NIVEA Q10 Anti-age Care и мицеларна вода NIVEA MicellAIR, която е обогатена с подхранваща формула и е изключително подходяща за  чувствителна кожа, поднесени в стилен несесер. Хидратиращата и стягаща формула с коензим Q10 и креатин, която се съдържа в кремовете от серията Q10 POWER има високо-ефективни естествени съставки, които помагат за видимо намаляване на бръчките и поддържат кожата хидратирана.
Истински завладяващ сетивата ритуал за дамите носи комплектът Sensual Touch. Пленителният аромат на душ гела NIVEA Water Lily & Oil осигурява зареждащо начало на деня, а маслените перли омекотяват и подхранват кожата. Лосионът за тяло NIVEA Cherry blossom & Jojoba с масло от жожоба попива мигновено върху кожата и я поддържа хидратирана до 24 часа с нежен аромат на черешов цвят. Рол-онът с аромат на черешов цвят и ценно масло от жожоба предпазва от изпотяване до 48 часа, без да оставя петна и следи по дрехите. Продуктите са опаковани в несесер в нежен розов цвят.
Цялостна подхранваща грижа за косата и кожата на дамите осигурява сетът Blue Care. Комплектът се предлага с практичен несесер и включва шампоан NIVEA Hairmilk, който подхранва, възстановява и заздравява косата, благодарение на формулата с млечни протеини и Eucerit®, душ-гел NIVEA Creme Oil Pearls, чиято формула с масла се превръща в богата пяна и оставя кожата мека и хидтратирана, лосион за тяло с масло от жожоба NIVEA Cherry blossom & Jojoba, който интензивно хидратира кожата през целия ден без да я омазнява и рол-он NIVEA Protect & Care, който осигурява дълготрайна защита от изпотяване.
Soft Touch е подаръчен комплект с компактен несесер, а продуктите в него доставят на дамите пълна грижа за кожата и косата, доставяща меко и нежно усещане при всеки допир. Шампоанът NIVEA Hairmilk Natural Shine е обогатен с млечни и копринени протеини, които заздравяват косата от вътрешността и разкриват естествения ѝ блясък. Подхранената и мека кожа се постига с истински ритуал под душа, благодарение на душ-гела NIVEA Creme Soft с бадемово масло и деликатен аромат. Комплектът включва и универсален крем NIVEA Care, който съдържа леки хидратиращи кристали оставят кожата изключително мека през целия ден, без мазно усещане, крем за ръце NIVEA Cherry Blossom & Jojoba oil и дезодорант NIVEA Invisible Black & White Clear, благодарение на който кожата е защитена от изпотяване, а дрехите – от появата на петна и остатъчни следи.
В стилен и удобен несесер се предлага и сетът Urban Detox. Той е подходящ за жените, които държат на добре почистената, защитена и детоксирана кожа. Мицеларната вода NIVEA Urban Detox 3 in 1 с екстракт от зелен чай и водорасли почиства кожата в дълбочина, премахвайки грима, замърсяванията и излишния себум от лицето. Дневният крем за лице NIVEA Urban Skin Defence предпазва кожата от влиянието на околната среда, замърсяванията и вредната слънчева светлина, като ѝ осигурява необходимите антиоксиданти за естествената ѝ защита. 1-минутната маска за лице NIVEA Urban Detox с бяла глина и активен екстракт от магнолия допълва детокс ефекта, като ексфолира и почиства дълбоко кожата.
За поредна година NIVEA предлагат комплекта Кутия с инструменти, който съдържа всичко, от което се нуждае един мъж. Универсалният крем
NIVEA MEN, специално разработен за мъжката кожа ефикасно подхранва и хидратира кожата. Останалите продукти - душ-гел, гел за бръснене, балсам за след бръснене и рол-он от серията на NIVEA MEN - Protect & Care подхранват кожата, без да я изсушават или омазняват и оставят свеж, мъжествен аромат. Комплектът се предлага в удобен куфар за инструменти.
Всички представители на силния пол ще открият в сета Active Care продукти, с които ще се чувстват защитени и уверени както в забързаното ежедневие, така и докато се забавляват с приятели. Душ-гелът NIVEA MEN Active Clean е с формула с активен въглен, която почиства в дълбочина и подхранва както кожата, така и косата. Гладко бръснене и защитена от раздразнения и кожа осигурява гелът за бръснене NIVEA MEN Sensitive Recovery. Арсеналът от продукти се допълва от рол-он NIVEA MEN Invisible Black & White и автентичния универсален крем NIVEA MEN, който се абсорбира бързо от кожата и е подходящ за ръце, лице, тяло. Продуктите са събрани в удобен и модерен сак.
Стилен сив несесер съдържа продукти за чувствителната мъжка кожа, които правят комплекта NIVEA Sensitive Care оригинален и практичен подарък. Гелът за бръснене NIVEA MEN Sensitive, специално разработен за мъже с чувствителна кожа, предпазва от раздразнения по време на бръснене. В комбинация с балсама за след бръснене NIVEA MEN Sensitive кожата получава цялостна грижа, като остава успокоена и хидратирана. Рол-онът NIVEA MEN Invisible Black & White осигурява невидима защита от изпотяване в продължение на 48 часа и подпомага запазването на естествените цветове на дрехите.
Комплектът Deep Fresh е предназначен за мъжете, които не се страхуват от предизвикателства. Иновативната формула с черен карбон на серията NIVEA MEN DEEP действа мощно срещу бактериите и замърсяванията. Душ-гелът NIVEA MEN Deep съдържа натурална микрофина глина, която привлича замърсяванията от кожата и косата, като ги оставя освежени и подхранени. Гелът за бръснене и лосионът за след бръснене от серията се грижат за кожата на лицето по време на процеса и след него, благодарение на което тя е предпазена от бактерии и изсушаване. Комплектът съдържа още рол-он NIVEA MEN Deep и универсален крем NIVEA MEN. Продуктите се предлагат в практична чанта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар