Translate

неделя, 4 ноември 2018 г.

Шампионката Дейзи Ланг, създателят на исторически парк № 1, Патриция Кирилова и рокери с награди за родолюбие


Трикратната световна шампионка по бокс Дейзи Ланг - Деси Кирова, създателят на най-големия исторически парк в света Ивелин Михайлов и неговата фондация Въздигане, журналистката и пи ар Патриция Кирилова и рокерите от Български мотористи - начело с Георги Коларов, бяха отличени с награди за родолюбие в салона на Съюза на българските журналисти.
Михайлов и екипът на агенция за публични комуникации VIP COMMUNICATION - Патриция Кирилова и Дончо Георгиев, получиха също почетна награда за всеотдайна работа по патриотичното и родолюбиво възпитание на подрастващото поколение от Борис Николов - председател на военнопатриотичните и родолюбиви организации, подписали меморандума "Една детска сълза - една молитва". 
Призовете за родолюбие и принос в дейността на Международната Организация на обединените българи бяха връчени от председателя на ООБ Живко Бъчваров. 
По време на събитието бе и официалната премиера на книгата "ЗАВЕТЪТ НА КУБРАТ", а  авторите от изследователския екип "Руните Говорят" също бяха отличени с почетни призове от Организацията на обединените българи. 
Екипът вече направи преводи от българските руни и изнесе истинските факти от българската история, оставени от нашите предци за поколенията след тях.
"Хубаво е да има и други извори за сравняване на информацията освен българските руни, но в повечето случаи се вижда, че чуждите извори противоричат на написаното от нашите предци, затова само по изключение цитираме чуждите хроники и летописи. А именно те са в основата на повечето популярни анализи и коментари за българската история до днешна дата. Пък и доста системно са унищожавани български писмени извори и не малко артефакти. Затова е нужно да си изготвим собствен анализ, свое разкриване на причинно-следстените връзки, свои коментари на текстовете, писани от предците ни", казват авторите на книгата Борислав Стамов, Мила Салахи, Патриция Кирилова, Стефан Ганев, Николай Иванов и Даниел Калчев.
Изследователският екип "Руните Говорят" е автор и на фотоизложбата „Неразказаната приказка на българската история“, дебютирала в Националния Музей на Образованието и след това в Кърджали и подкрепена от Посолството на Кралство Мароко в Р.България, начело с Нейно Превъзходителство г-жа Закиа ел Мидауи. Изложбата премина през Кърджали, гостува и на международния фестивал на културата в галерия ТРАКАРТ в Пловдив, припомнят от агенцията за публични комуникации

Няма коментари:

Публикуване на коментар