Translate

вторник, 6 ноември 2018 г.

Споделена Коледа с Lidl


Веригата ще зарадва 1000 свои клиенти с ваучери на стойност 150 лв.

Lidl ще зарадва своите потребители със специални подаръци по повод предстоящите коледни празници. Всички клиенти на веригата ще могат да регистрират своите касови бележки и да се включат в специална празнична игра „Подаръци преди празниците“. 1000 късметлии сред тях ще получат ваучери на стойност 150 лв. и по този начин ще имат възможност да подпомогнат подготовката за празниците и да осигурят още по-незабравими и ценни мигове с близките.
Коледа е времето, когато цялото семейство се събира около трапезата, за да сподели специални моменти с най-близките. За да направи Коледата още по-незабравима, Lidl предлага всичко за изисканата празнична трапеза, за уютна и топла празнична атмосфера, както и специални предложения за подаръци за любимите хора – всичко необходимо за предстоящите коледни празници, на характерното за веригата оптимално съотношение качество-цена. Повече за специалните коледни предложения на Lidl, можете да намерите на https://www.lidl.bg/bg/koleda.htm .
Играта „Подаръци преди празниците“ ще се проведе от 1 ноември до 9 декември 2018 г. и всеки желаещ може да участва в нея, като направи покупка за над 20 лв. в посочения период и регистрира своята касова бележка на www.lidl.bg/zakoleda.
В продължение на 5 седмици, стартирайки от 12 ноември, седмична томбола ще определя имената на 200 късметлии от регистрираните касови бележки. Спечелилите късметлии ще могат да ползват своите ваучери многократно до изчерпване на сумата, най-късно до 31.12.2021 г. Повече информация и пълните условия на играта, както и имената на и печелившите всяка седмица, ще може да откриете на www.lidl.bg/zakoleda.




Няма коментари:

Публикуване на коментар