Translate

понеделник, 24 септември 2018 г.

„Бон Апети“ с нови рецепти по 24KITCHEN



Нови епизоди на популярната българска продукция с Лора и Стоян тръгват през ноември

Нова доза кулинарни вдъхновения от България ще радват зрителите на  24KITCHEN в още 7 балкански територии, където каналът се разпространява. Кулинарните експерти и водещи на предаването Лора Найденова и Стоян Сейменски ще продължат да споделят разнообразни вкусове и рецепти с любителите на домашно приготвената храна.
За нас, като професионалисти, е голяма чест „Бон Апети” да се излъчва по специализиран кулинарен канал, чиито лица са едни от най-популярните световни готвачи ” - казва Стоян Сейменски.
Лора и Стоян стават телевизионен екип още през 2011 година. Имат зад гърба си над 1800 заснети епизода, а заедно са показали на българските зрители повече от 5 000 вдъхновяващи рецепти и вълнуващи вкусови комбинации.
„Ако някой реши да готви всеки ден по една от рецептите, които сме излъчили до момента, ще му трябват около 13 години, за да опита да приготви всички” – споделя шеговито Лора.
--------
Лора Найденова е на 30 години, зодия Стрелец е и е родена в град София. Завършва
Софийската професионална гимназия по туризъм, а по-късно специализира във Франция, Италия, Германия и Испания. Работила е за веригата за управление на хотели и ресторанти “Fair Play
International“ и като заместник-главен готвач в семейния ресторант “Flowers”.
Стоян Сейменски е на 37 години, зодия Скорпион. Роден е в град Пловдив, където учи компютърни технологии в Техническия колеж „Джон Атанасов“, а по-късно постъпва в Университета по хранителни технологии. Бивш футболист на ПФК „Ботев Пловдив“, а любовта си към кулинарията открива в САЩ.
Занимава се професионално с готвене от 13 години. Работил е в „Американ Хаус“ в „Кемпински Хотел Зографски“, бил е главен готвач в ресторант “Пастарито” и във веригата “Фенси”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар