Translate

петък, 13 юли 2018 г.

Sprite Urban Fest закрива стрийт сезона на 14 юли пред Паметника на Съветската армия в София


Skiller, DJ Akasha, Electric Force, FreeRun Bulgaria, Halfbike и Five High Skate Park ще сложат край на емблематичния фест за тази година

След супер свежите срещи на популярните лица от българската street общност с младите хора на Бургас и Пловдив, Sprite Urban Fest 2018 закрива тазгодишния сезон на градските спортове и изкуства в събота, 14 юли 2018 г., точно в 18 часа, пред Паметника на Съветската армия в София. Брейк, паркур, скейт, бийтбокс, графити работилници, много награди и много леден Sprite с вкус на лимони лайм закриват емблематичния фест за 2018 г.
Любимото на софиянци място за срещи ще се преобрази с мобилен скейт парк, както и 6 метрови стени за рисуване. На сцената на Sprite Urban Fest за пореден път ще се качи световният шампион по бийтбокс Skiller, като компания ще му прави Jahmmi Youth и двамата ще изпълнят новото си парче Let it Go. Момчетата от Halfbike ще направят демо на иновативния наследник на колелото, а FreeRun Bulgaria ще покажат, че описанието на „паркур“ в тълковния речник (изкуството за бързо и ефикасно преодоляване единствено с помощта на уменията на човешкото тяло на всякакви препятствия - природни и урбанистични, при преход от точка А до точка Б) просто бледнее пред техните умения. Мастърите от ELECTRIC FORCE ще поканят всички желаещи да се докоснат до брейк танците на сцената, а за перфектния саунд на събитието ще има грижата чаровната DJ Akasha. KONTE, JASIR, JAHONE и TASK ще покажат на какво са способни с флаконите, а момчетата от Five High Skate Park няма да оставят скейтовете си и за секунда, за да демонстрират най-добрите си трикове на специално изградения за феста мобилен скейт парк.

Няма коментари:

Публикуване на коментар