Translate

понеделник, 9 юли 2018 г.

Мусала Софт започна приемането на кандидатури за безплатната образователна инициатива Learn from the masters 2018


Записването за обученията ще продължи до 31 август 2018 г. Курсът ще започне в средата на септември 2018 г. и ще продължи до януари 2019 г.
Learn from the masters е мастърклас, базиран на дългогодишния опит на Мусала Софт в обучението и развиването на ИТ таланти. Предназначен е за специалисти с базов или без опит в разработването на софтуерни решения, които планират дългосрочна кариера в областта на информационните технологии. Програмата предоставя необходимата стабилна основа и възможности за широк спектър от технологично, професионално и личностно развитие в ИТ като успешно комбинира  теоретични знания и практически примери с конкретни технологии.
Курсът е подходящ за студенти от технически специалности, които са в последните години на своето обучение, както и за специалисти, завършили кратки курсове по програмиране. За удобство на курсистите, занятията ще се провеждат извън работно време и през уикендите.
Програмата включва обучение по езиците C, C++, C# и Java. Тя представлява комбинация от теоретични и практически знания и има за цел да даде стабилна широка основа за развитие в сферата на софтуерните технологии. Успешно приключилите курса ще получат сертификати, а на подходящите кандидати ще бъде предложено да се присъединят към екипа на Мусала Софт.
Всички, подали кандидатури, ще бъдат поканени на информационна среща и ще преминат тест за определяне на нивото. Финалистите в подбора ще трябва да се явят и на техническо интервю. 
Лектори в обученията ще бъдат както доказани външни експерти в обучението по програмиране, така и опитни специалисти от екипа на Мусала Софт, които провеждат специализирани вътрешни тренинги за служителите на компанията.
Обучението е подготвено от трейнърите на Мусала Софт Мирослав Миронов и Ангел Георгиев.

Няма коментари:

Публикуване на коментар