Translate

вторник, 23 януари 2018 г.

Камелия влиза в “Гласът на България” bTV



Изключително свежата и провокативна изпълнителка Камелия сяда на горещия стол на треньорите в престижния музикален формат в търсене на най-добрите таланти на България.
За първи път на сцената на култовия столичен клуб Биад ще гостува екстравагантна певца.


В своето видео обръщение към своите фенове тя изказа своята радост към почитатаеште си и обещава луд купон. В това обещание никой не се съмнява защото появата на певица като Камелия винаги е гаранция за незабравим купон. Участието й ще е на 24 януари и на страницата на клуба легенда събитието е обявено като ретро фолк парти, което гарантира, че певицата ще изпълни едни от най-емблематичните си песни, а заедно с тях и най новите в репертоара и.
С обещание за запомняща вечер екипа на Биад Премиум клуб очаква много популярни личности като Наталия Гуркова,Славчо Тошев,МонДьо,Атанас Лазаров,Моатаз,Мегз,Даниел Златков,Ирина Папазова, актрисата Калина Шопова( Ася от хитовия сериал “Ден и нощ” Нова тв, Жана Янева, Борислав Михов- Модел на Света 2017,Топмодел Ивел Йорданов, Мистър София Алекс Иванов.
Собственикът на Биад Димитър Иванов,който раздвижи живота на нощна София ще посрещне Камелия с комплименти от Азиатски спа процедури “Виктория спа”, букети от бутик “Роза” и още много изненади.
За да поздравят Камелия лично тук специални гости ще бъдат и г-н Станислав Попов представител на световноизвестния бранд за обувки Roberto Botticelli,флороста Виолета Генова Grand Roses, тв водещия Александър Гогов,Манол Кисьов и Георги Кирилов.
По традиция звездата Камeлия ще слезе от 15 метрова лимузина LimosBG и ще бъде посрещната от управителя Мустафа Лешов и професионалните фотографи на Vibe Photography.
Щафетата през седмицата поемат в петък и събота Галин и Фики, на връх 02.02 Азис и 03.03 Галена,когато собственикът Димитър Иванов ще отпразнува рождения си ден.
14 февруари пък е поверен на съквариранта от “Биг Брадър” Константин.


Няма коментари:

Публикуване на коментар