Translate

понеделник, 22 януари 2018 г.

ДЕВИН ще изнася бутилирана вода за Южна Корея



Бутилиращата компания ДЕВИН ЕАД сключи договор за партньорство с южнокорейската фирма Encyiks and Human Co. (Енсийкс енд Хюман Ко). Съгласно споразумението, ДЕВИН ще предоставя натурална минерална, газирана и изворна вода, която ще бъде дистрибутирана на територията на Южна Корея. Компанията планира в бъдеще да разшири дейността си и да предлага водата с марка DEVIN и в други азиатски страни.
Официални гости на церемонията по подписването на договора в София бяха посланикът на Република Корея в България Н. Пр. Шин Бунам и посланикът на Република Белгия в България Н. Пр. Франсоа Бонтан, които пожелаха късмет на двете компании в бъдещото им бизнес сътрудничество.
Срокът на партньорското споразумение между DEVIN и Encyiks and Human Co. е за период от три години, с опцията да бъде удължен при интерес от двете страни. Продуктите, които ще бъдат предлагани в Южна Корея, ще имат специален етикет, включващ логата и търговските наименования на компаниите, както и информация за характеристиките и срока на годност на бутилираната вода. На южнокорейския пазар ще бъдат достъпни разфасовките на DEVIN Минерална, DEVIN Air и DEVIN Изворна вода от 0.33 л; 0.5 л; 1.5 л и 19 л.





Няма коментари:

Публикуване на коментар