Translate

понеделник, 22 януари 2018 г.

bTV показа мъж „олекнал“ наполовина с български метод за здравословно отслабване



„Да отслабнеш 103 килограма означава да водиш сериозна битка и да я спечелиш“. С тези думи Мариана Векилска, водещата на съботно-неделния блок на bTV „Тази събота“, представи в студиото човекът успял да намали почти наполовина теглото си. В края на 2016-та година Димчо Тодоров от Първомай тежи 276 кг. Силен стрес разболява Димчо от диабет 6 години по-рано, и така той достига това свръхтегло. След като лекарите го обявяват за безнадежден случай той търси алтернатива и чрез интернет я намира в лицето на Иван Гарабитов, заслужил треньор по борба, създал световни и олимпийски шампиони, а в последните години и рекордьори в здравословното отслабване.
Прилагайки методиката „Гарабитов“ за една година 51-годишният Димчо смъква почти наполовина теглото си – от 276 на 173 кг. При това с редовно хранене, без увисване на кожата и йо-йо ефект. 
Иван Гарабитов обясни в студиото на bTV:
-За да стартира възстановителния процес, самият човек трябва да има вяра. В центровете „Гарабитов“ в Пловдив и София често идват хора, на които първите им думи са: във вас ни е последната надежда. Ние се стремим на всеки да подадем искра, малко светлина, за да има вяра и да започне промяната. Всъщност това е първата стъпка от българската методика за здравословно отслабване на Гарабитов. Тя включва и прием на 2 натурални сиропа, които изчистват организма от отровите, както и матрично-ритъмна терапия, с която се вкарват клетките на организма в ритъм и помага срещу увисване на кожата.

Българският гуру в здравословното отслабване обясни колко е полезно сутрин преди закуска да се пие преварена топла вода и един ден в седмицата да се пречиства организма. Той посочи и  правилата за здраве: правилно дишане, правилно мислене, правилно пиене на вода, правилно хранене, правилно спортуване, движение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар