Translate

вторник, 18 октомври 2016 г.

Психологът Магдалена Ангелова представи своя принос към Майчината хипноза



По време на Втори национален конгрес по клинична психология, който се състоя в
началото на месеца тя  изнесе доклад на тема: „Значението на думите в изграждането на Аз-образа на детето и лечебната сила на майчиния глас“.
В изложението си Маги представи своя опит и принос към развитието на Майчината хипноза, разработена и патентована през 2001г от проф. Борис Зиновиевич Драпкин. В тази практика той дава 4 протокола, чрез които всяка майка може самостоятелно да внушава на своето дете, да му помогне да се справи с всеки проблем и даже с най-тежката болест. Маги Ангелова е обогатила системата на проф. Драпкин като е добавила още три протокола, както и някои допълнителни елементи като тактилност, които увеличават ефекта от прилагането й. Пред аудиторията Маги представи случаи от своята практика с прилагането на Майчина хипноза. Презентацията на Маги Ангелова предизвика голям интерес сред колегията  и провокира много въпроси относно приложението и ефекта на тази система за въздействие.
Коя е Магдалена Ангелова?
Завършва бакалавърска степен по психология в СУ „Св. Климент Охридски“ и по-късно обогатява знанията си с магистратура по ”Клинична психология и психоаналитична перспектива” в Нов български университет. През 2010 се сертифицира като НЛП Мастър-Практик и Терапевт по Семейни Констелации. Преди 5 години основава "ЕМПАТИЯ", Център за психологично подпомагане и обучение, където създава  своето второ семейство - нейният екип от тясно специализирани експерти в различни области на психологичното анализиране и терапия. Маги има реализирани съвместни проекти с АПОЗ – Асоциация на пациентите с онкологични заболявания, Национално сдружение за профилактика на рака на шийката на матката „ЕЙЧ ПИ ВИ ГАРД“, както и с Националната Кампания за борба с рака на гърдата, с цел психична подкрепа и възстановяване на пациентите. Ангелова повече от 10 год се занимава с  психологично консултиране. Изучава и работи активно с различните измерения на човешките взаимоотношения и помага на хората в търсене на по-добър живот. Методите й спомагат за разрешаването на лични конфликти и кризи, които неизбежно водят не само до загуба на психичен баланс, но и на телесно здраве.

Няма коментари:

Публикуване на коментар