Translate

четвъртък, 20 октомври 2016 г.

15 000 лева спечелиха жителите на град Варна от промоционалната кампания на Изипей



Тя стартира на 15-и юни 2016 г., а последният печеливш беше изтеглен на 15-и октомври 2016 г.
За този период 123-ма участници са получили обратно парите, платени за битови сметки.
Късметлиите, които са заплатили три или повече задължения накуп на касите на Изипей във Варна, в момента на плащането системата ги е уведомила за печалбата и те са получили веднага парите си обратно.
Общо 537 са платените сметки към електро – и топлоразпределителни дружества в града, мобилни и кабелни оператори, интернет доставчици и други. С по-голям късмет в кампанията се оказаха мъжете – 67, срещу 56 жени, като най-възрастният печеливш е на 80 г., а най-младят – на 29 г. Тринайсет от участниците пък са били изтеглени на касата на ул. Христо Смирненски 2, в Кауфланд Трошево. Най-високата върната сума е 427 лв.
Варна е първият град от кампанията на Изипей. Следващият ще се определи от анкета, която операторът ще инициира в онлайн пространството. Най-активните жители ще имат възможността да споделят късмета на варненци.
Над 500 000 домакинства всеки месец се възползват от платежните услуги на Изипей – плащане на битови сметки, парични преводи в страната и чужбина, вноски по банкова сметка, глоби към КАТ, онлайн покупки и други. Към днешна дата касите в страната са повече от 2300, като компанията непрекъснато разширява мрежата си, за максимално удобство на своите клиенти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар