Translate

сряда, 6 юли 2016 г.

Д-р Мария Папазова твърди - Влизането в хранителните магазини вече е много опасно



Доказани са 5000 токсини в храната, над 1500 пестицида в нея, а фармацевтичните компании влагат ежедневно в производството на лекарства над 6000 токсина. Скритата сол в продуктите води до интоксикация на организма. Откакто се рафинира захарта се наблюдава 50-кратно увеличение на психичните заболявания. Има и данни за тежки отравяния, откакто за първи път започват да се използват нискокалоричните подсладители – аспартам и глутамат. Първо са давани на войници, които са полудявали на фронта.
Има и нова болест – „синдром на китайския ресторант“ заради голямата употреба на глутамат при готвенето там. Съвременното отровително хранене води до бавна дегенерация на клетката, обобщи холистичният лекар.

Няма коментари:

Публикуване на коментар