Translate

неделя, 27 март 2016 г.

Маратонът по гледане на телевизия на LG OLED телевизори счупи световния рекорд на Гинес



Петима млади австрийци подобриха с един час рекорда, постигнат от канадците преди 15
месеца, издържайки успешно 92-часовия маратон по гледане на телевизия, който се проведе във Виена от 15-ти до 19-ти март.
Те гледаха различни програми на Sky Austria на LG OLED телевизори в продължение на четири нощи и пет дни, взимайки си само една 5 минутна почивка на всеки час. LG Electronics (LG), спонсор на опита за рекорд, изгради студио с интериора на трапезария в известен магазин за мебели, намиращ се на най-натоварената шопинг улица в града, обзавеждайки го с регулируеми столове, велоергометър, хладилник и най-важното – с 55-инчов LG OLED телевизор.
На събитието присъстваше представител на „Световните рекорди на Гинес“, за да потвърди подобряването на рекорда и да връчи сертификати на новите петима притежатели на рекорд, избрани из между повече от 400 кандидатури на страницата на LG във Фейсбук. В допълнение към сертификата, LG награди всеки от участниците с нов телевизор и с едногодишен абонамент за Sky Austria.
-Изключително сме щастливи, че опитът за рекорд беше сполучлив. Телевизорите OLED предлагат превъзходно зрително изживяване, което вярвам, че направи опита за рекорд по-приятен за участниците. Поздравяваме петимата запалени телевизионни зрители за тяхното постижение, споделя Маркус Вернер, Маркетинг мениджър на LG Electronics за Австрия.



Няма коментари:

Публикуване на коментар