Translate

четвъртък, 26 ноември 2015 г.

24 Kitchen - В търсене на най-добрия ресторант



понеделник - петък, 20:00 ч.
премиера 14 декември

Прочутият готвач и ресторантьор Том Количио е водещ, съдия и изпълнителен продуцент
на тази поредица, посветена на любовта към добрата кухня и нейните създатели. Работата му е отговорна - да дегустира храната в различни американски ресторанти и да казва тежката си дума. Докато той опитва кулинарни шедьоври и ги коментира, ние разбираме философията на всяко заведение.
Битката за най-добър нов ресторант ще бъде оспорвана, но само един ще получи това признание и разбира се, награда. Призовете всъщност са няколко - статия за победителя в специализираното кулинарно списание Bon Appétit, участие във фестивал на храната Vegas Uncork’d в Лас Вегас и $100 000.
Изпълнителен продуцент на поредицата е Гордън Рамзи. 


КОЛЕДА В СТИЛ ДЖЕЙМИ

понеделник, 13:00 ч.
премиера 21 декември

Коледа не е просто един ден, а поредица от прекрасни дни. Очакват ни богати угощения и весели събирания със семейството и приятелите. Да се отдадем на удоволствието и да опитаме най-специалната храна през годината!  
В това едночасово, специално коледно издание, Джейми ще готви в дома си и ще ни покаже чудеса на кулинарното изкуство. Предстои да видим абосолютно нови, сезонни рецепти. И да създадем сладки, солени и пикантни ястия, които да се превърнат в сърцето на тези прекрасни празници.
Време е да запеем коледни песни и да се потопим в кулинарния празник на Джейми!  

Снимка1: gotvach.bg




Няма коментари:

Публикуване на коментар