Translate

понеделник, 20 октомври 2014 г.

Rowenta Volum’ 24 обявява октомври за месец на обема



Благодарение на революционната стилизираща преса за обем и професионалната подкрепа на топ коафьора Жоро Петков месец октомври  се превърна в месец на обема. За броени минути и с три лесни стъпки всяка жена вече ще може да постигне неповторим обем от корените до върховете на косата, след което да оформи зашеметяваща прическа, подходяща за всеки повод и време от деня.
Благодарение на въртящата се нагряваща ролка с Ultrashine Nano Ceramic покритие и ергономичната форма на пресата, постигането на обем в домашни условия никога не е било по-лесно. Сега всяка дама може да изпробва различен стил всеки ден, без да се притеснява за косата си – Rowenta Volum’24 се грижи за здравината на косата, а йонният генератор й придава допълнителен блясък. Освен това неволните изгаряния на скалпа са вече невъзможни  - термозащитният корпус изолира топлината в случай, че пресата бъде задържана повече от необходимите 3 секунди.
6-те момичета на Rowenta, които бяха избрани случайно по улиците на София, претърпяха сериозна трансформация и вече могат да се похвалят с професионална фотосесия за модно списание, както и разходка по модния подиум. В няколко лесни стъпки те представят 24 актуални прически от Милано, Ню Йорк, Париж, Москва, Лондон и Амстердам, които всяка дама ще може да проследи във Facebook страницата на марката в рамките на месец октомври: https://www.facebook.com/RowentaBG.

Няма коментари:

Публикуване на коментар