Translate

понеделник, 20 октомври 2014 г.

И тазгодишното издание на единствения кариерен форум в секторите ИТ, Телекомуникации и ВРО – „Дни на кариерата“-премина успешно



В София се състоя единственият в България кариерен форум, насочен към компании в секторите: ИТ, Телекомуникациите и Business Process Outsourcing (ВРО). По време на
„Дни на кариерата“ в секторите: ИТ, Телекомуникации и ВРО 61 компании представиха свободните стажантски и работни позиции, които предлагат. Форумът бе посетен от над 700 студенти и млади специалисти. Кариерният форум се организира от JobTiger, с финансовата подкрепа на Mobisystems.
Петото издание на форума бе официално открито от Светлозар Петров, управител на JobTiger и Ангелина Славкова, представител на организационния партньор - Интерпред СТЦ – София.
В рамките на деня, 61 компании представиха дейността си и своите свободни позиции пред младежите. Посетителите имаха възможност да се запознаят с практическите задачи в компаниите и да си изградят представа за приложението на наученото в университета в работата. Студентите останаха изключително доволни от предоставената им допълнителна възможност да се запознаят с успешните бизнес практики и да добият цялостна представа за компаниите, дори преди да са станали част от екипа на някоя от тях.
А най-активните посетители на „Дни на кариерата“ в секторите: ИТ, Телекомуникации и ВРО зарадвахме и с атрактивни подаръци, осигурени от фирмите-участници на събитието. 46 от тях си тръгнаха със страхотни подаръци, между които таблети, палатка, електронни четци, игри, ваучери за кариерно консултиране и много други.
На 4 декември ще се състои и още един специализиран кариерен форум, организиран от JobTiger. "Дни на кариерата“ в сектори: Икономика, Финанси, Маркетинг и реклама, Обслужване на клиенти, Човешки ресурси ще се проведе в сградата на Университета за национално и световно стопанство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар