Translate

понеделник, 20 октомври 2014 г.

Председателят на БЧК със златни медали - за човеколюбие и хуманност


По случай 70-годишния юбилей на маг. фарм. Христо Григоров, председател на БЧК, Националният съвет на организацията го уядостои с „медал за човеколюбие – златен“, за
изключителен принос при утвърждаване на хуманитарните принципи и ценности, за мащабната и ефективна подкрепа на уязвимите в страната и за издигането престижа на Червения кръст. 
Гари Хуанг, президент на Ротари Интернешънъл връчи на председателя на БЧК златен медал за хуманност - високо отличие от Фондация Ротари към Ротари Интернешънъл.
Григоров получи поздравителни адреси от Вицепрезидента на Република България г-жа Маргарита Попова, от министър–председателя проф.Близнашки, от кмета на София г-жа Йорданка Фандъкова, от кмета на Добрич г-жа Детелина Николова, от изпълнителния директор на „Александровска“ ЕАД, от изпълнителния директор на НАП, от Председателя на Комисията за регулиране на съобщенията д-р Веселин Божков, от Ръководството на Българската академия на науките и изкуствата акад. проф. д-р Григор Велев, от председателя на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва ген. л-т /з./ Ст.Топалов и много, много други.

Няма коментари:

Публикуване на коментар