Translate

сряда, 29 май 2013 г.

Безплатни детски прегледи организират в Сити Клиник



Педиатрите ще преглеждат записаните деца на 01 юни между 09,00  и 17,00 часа

Сити Клиник организират безплатни профилактични прегледи по случай 01 юни - денят на
детето. Целта на консултациите е ранна профилактика и обсъжадне със специалист педиатър препоръки за правилното хранене на новородените и децата в най-ранна възраст. Фокус ще бъдат и важни съвети за грижи в къщи към често боледуващи деца на възраст от 2 до 7 годишна възраст.
Прегледите ще се извършат на 01 юни /събота/ в Сектора по педиатрия от 09,00 до 17,00 часа след предварително записване на тел: 0700 13 127.  
Грижата за детското здраве и подобряване на достъпа на децата до качествено медицинско обслужване е наша основна задача като педиатри,  казва д-р Мустакова, специалист към Сектора по педиатрия в Сити Клиник. Тя допълва, че профилактиката и ранната диагностика на заболяванията в детска възраст са най-сигурните средства за предпазване от социално значимите и хронични болести. 
По време на консултациите ще бъде направена цялостна оценка на здравословното състояние на детето, както и препоръки за лечение, когато това се налага.
Желаещите да посетят безплатните прегледи трябва предварително да се запишат на тел: 0700 13 127. Адресът на Сити Клиник е ул. Околовръстен път 127.

Няма коментари:

Публикуване на коментар