Translate

четвъртък, 20 декември 2012 г.

LCD мониторът Philips AMVA с ултра висок контраст и качество на изображението



Всички очакваме празничните дни и повече почивка, но да не забравяме, че скоро ще се върнем на работните места, а там бихме могли да оптимизираме работата си и комуникациите, благодарение на новия 27-инчов AMVA дисплей на Philips, който разполага с уебкамера и ще направи връзката с колеги, партньори, мениджмънт по-лесна, по-ефективна – и нека бъдем обективни – по-евтина.
Вече не е необходимо да се губи половин работен ден, за да се събере целия отдел, за да се поставят лице в лице възможностите и предизвикателствата на работния процес, защото Philips AMVA LCD е създаден за професионална продуктивност. Служителите могат да се свързват и работят с колегите и клиентите си по-лесно с помощта на интегрираната уебкамера, което им спестява време за пътуване. Усъвършенстваната технология за вертикално подравняване на дисплея осигурява супер висок контраст и живи, ярки изображения, които правят видеоконференциите да изглеждат реалистично.
Новият 27-инчов AMVA дисплей лесно се справя със стандартните офис приложения, но също така осигурява и възможност за използване на графични приложения, които изискват работа в детайли, като например редактирането на снимки. Благодарение на усъвършенстваната SmartErgo стойка, която може да се настройва до 15 см във височина, мониторът на Philips може да бъде нагласен в удобно зрително положение, което намалява умората от дългите работни дни.
Наред с наличния HDMI порт за универсална цифрова връзка, Philips AMVA има и DisplayPort – стандарт за връзка с PC, който поддържа кабели с дължина до 15 метра и скорост на предаване на данните от 10.8 GBit/sec. Така се постигат ултра бързи изображения и скорости на опресняване на картината. 27-инчовият дисплей разполага с уебкамера и микрофон, които позволяват да сте директно свързани с други хора, независимо от разстоянието, което ви дели. 
LCD мониторът Philips AMVA 271P4QPJKEB ще бъде наличен в България през 2013 г. на препоръчителна крайна цена от 749 лв. с ДДС.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар