Translate

понеделник, 17 декември 2012 г.

„Секс образование”- телевизионно шоу за всичко, което искате да знаете и за онова, което не подозирате, че не знаете



Не става дума за тайните на секса. Става дума за секс без тайни


Секс образованиее ново шоу, продуцирано от MADdoll за Fox International Channels Италия, което  FoxLife запъчва да излъчва в България на 23-и декември 2012 г. от 22:10 часа.
„Секс образование” (Sex Education Show) е телевизионно шоу за всичко, което искате да знаете и за онова, което не подозирате, че не знаете.
Автор и водещ на предаването е италианската писателка и журналистка  Нина Палмиери, която изследва секса със специалисти, артисти, хора от сексиндустрията и, разбира се, заедно с много мъже и жени, които просто обичат секса.
Сред завивките на огромно двойно легло, което обикаля най-очарователните площади в Италия - площад Сан Карло в Торино и Сан Оронзо в Лече, Нина прави своето проучване от севера до юга на Италия.
Чаровната журналистка кани мъже и жени от всички възрасти и социални прослойки да скочат в леглото с нея, за да разказват историите си без задръжки и да превърнат в нещо естествено дори и това, което приемаме за табу.
Нина не просто се заема да развенчае някои от митовете за секса, но сама се подлага на експерименти, за да открие нови начини да води по-осъзнат и удовлетворяващ живот.
С уникалния си стил, едновременно ироничен и безгрижен,  Нина обсъжда всичко за секса. С футболен отбор тя дискутира колко мъже знаят какъв размер презервативи да избират и познават ли анатомията на женските полови органи. В компанията на тийнейджъри, които откриват секса през интернет, Нина ще докаже, че семействата им не са наясно с техните нужди от информация и сексуално образование.
-------------------
Нина Палмиери е родена в Абруцо. Завършва „Литература” и от 2003 г. работи като професионален журналист и телевизионен сценарист. Invisibili (Невидим), Il Mestiere di vivere (Изкуството на живота) и Blu Notte (Синя нощ) са някои от заглавията, в които е участвала като сценарист през годините. През 2006 г. пише сценария и режисира I Viaggi di Nina (Пътешествията на Нина), които по-късно водят до книгата й Ragazze che amano Ragazze (Момичета, които обичат момичета), публикувана от Мондадори в Италия през 2010 г. „Секс образование” е първата поява на Нина пред камерите с двойна роля, като автор и водещ на предаването. Телевизионният формат става едно от най-гледаните предавания по кабел на Апенините и е подновено с втори сезон, който в момента се излъчва по FOX Life Италия. Заради неповторимия чар на Нина и уникалния подход на продуцентския екип да образова докато забавлява аудиторията, предаването бе закупено и от други телевизионни канали.

Няма коментари:

Публикуване на коментар