Translate

четвъртък, 1 декември 2022 г.

Световната верига за куриерски, маркетингови и принт услуги Mail Boxes Etc. откри първия си франчайз в България

 

Франчайз бизнесът на Mail Boxes Etc. оперира с 2800 локации в целия свят, специализирани в цялостна логистична и маркетинг подкрепа на малкия и средния бизнес
 
 
Първият франчайз център на
Mail Boxes Etc. /МВЕ/ в България е в Троян. Той се открива след двата собствени центъра на МВЕ България в страната, които се намират в София на престижните локации Garitage Park и бул. Витоша. Политиката на МВЕ България е да изгради дългосрочен бизнес като отвори франчайз центрове във всички областни градове в България, както и в големите производствени локации и курортни селища.
Откриването на МВЕ центъра в Троян на ул. Васил Левски №14, се състоя на 24-ти ноември в присъствието на Донка Михайлова, кмет на община Троян, инж. Петко Пенков, председател на Общински съвет Троян, Розалина Русенова, зам.-кмет на община Троян и представители на местния бизнес и граждани на общината.
„Приветствам избора на гр. Троян, като първа локация за развитието на франчайз мрежата на МВЕ България. Бизнесът в нашия регион е жив и спецификата му, малки и средни предприятия, отговаря точно на целите и услугите на МВЕ“, каза Донка Михайлова, кмет на община Троян и пожела успех и дългосрочни партньори на новия център на МВЕ в града.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар