Translate

сряда, 30 ноември 2022 г.

Цеца Величкович избра сръбска банда да я подгрява

 

 
Сръбската мега звезда Цеца Величкович ще отбележи подобаващо своята 35-
годишнина на голяма сцена заедно с бандата „
MEGA BAND“. Самата изпълнителка настоя пред своя екип да я подгрява голям бенд. Цеца и опитните музиканти обещават на всички присъстващи в залата истински празник на музиката с много и известни сръбски хитове. Групата има голям опит и не за първи път ще бъде на една сцена с Балканската легенда.
Музикантите споделят, че са истински щастливи от поканата на екипа на Цеца именно те да погряват концерта в София и вярват, че ще бъде истинско удоволствие както за тях, така и за феновете в най-голямата зала у нас.  
Групата „MEGA BAND“ е създадена през 2003 година и в момента се състои от шестима талантливи и опитни музиканта. Имат записани два собствени албума през 2010 и 2016 година. Едни от най-известните им хитове са “Ti si zivot Moj”, “Halo Tata”, “Tudji Dodir”, “Dodju Dani” и още други.
Цеца отбелязва 35 години кариера в музиката с голям концерт на 1 декември в „Арена Армеец“ или преименувана вече на „Арена София“. Концертът ще започне в 20:00 часа, като екипът на изпълнителката препоръчва на  всички фенове на певицата да се придвижат към залата, колкото се може по-рано. Входовете на „Арена Армеец“ ще бъдат отворени от 18:00 часа. Всички, закупили билети за терен /правостоящи места/, ще бъдат допускани в залата през вход ВО, за закупилите пропуски за трибуни /седящи места – билет с избор на място/, ще бъдат отворени входовете А1, В1 и С1, като основният пропускателен режим за трибуните ще се осъществява през вход В1. ВИП секторът ще бъде достъпен през вход А0.
По време на концерта не може да се излиза от залата. Веднъж чекиран билет, не може да бъде допускан отново! На всички входове на залата ще бъдат обособени зони за пушене. Пушенето в залата е абсолютно забранено! 
В залата ще бъдат подсигурени зони за продажба на алкохолни и безалкохолни напитки. Препоръчваме използването на картово плащане за по-бързо обслужване. 
Билети за събитието, ако все още има налични, ще могат да бъдат закупени и в деня на концерта от касите на „Арена Армеец“, както и от обектите в мрежата на EasyPay в цялата страна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар