Translate

сряда, 30 ноември 2022 г.

HAYES&Y с нов видео клип броени часове преди май-мащабния им концерт

 

Песента се казва „Turn Around, Look Away“ и е част от дебютния албум на групата
 
 
Броени часове преди най-големия концерт на HAYES&Y на 1 декември в зала 3 на НДК, групата издаде нов видео клип към песента „Turn Around, Look Away“  от дебютния им албум „Press.Go.Move.SlowC. Клипът е дело на Васил Витанов, а участие в него вземат Елена Чергиланова и Ян Лозев.
Видеото може да бъде гледано в YouTube, а песента ще звучи на живо от сцената на зала 3 в НДК този четвъртък. Сетлистът за концерта ще включва както песни от дебютния им албум, така и вече добре познати и обичани от феновете парчета като „Always So Simple, Always So Cold, The Feeling”, Special” и други. Всяка песен ще бъде придружена от специално светлинно представяне, което ще  направи изживяването HAYES&Y още по-наситено.
Преди да чуем обаче музиката на HAYES&Y - Благослав Анастасов /вокали, китара/, Радослав Лозански /китара/, Ивайло Делев /бас/ и Денис Холбек /барабани/, на сцената ще се качат JIN MONIC. Момчетата от инди рок бандата ще заредят публиката с качествена авторска музика.
Последни бройки билети могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим в цялата страна на ценa от 40 лв.
Концертът на HAYES&Y се осъществява с изключителната подкрепа и спонсорство на Пощенска Банка и Mastercard. Събитието се реализира и с медийната подкрепа на радио Z-ROCK.
HAYES&Y може да откриете на:
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар